19 / 04 / 2024

Sarıkaya Tower projesinin yapımı devam ediyor!

Sarıkaya Tower projesinin yapımı devam ediyor!

Akıllı ev sisteminin tüm donanımlarına sahip olan Sarıkaya Tower geniş sosyal alanları ve özel lokasyonu ile İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy'de beş beşlik bir yatırım ve yaşam alanı olarak yıldızı parlıyor.



Ne zamandır sektördesiniz? 

Babam Secaaddin Sarıkaya'nın 1973 yılında Acıbadem'de ilk projesini yapması ile girdiğimiz inşaat sektöründe yaklaşık 42 yıldır faaliyet gösteriyoruz. 

Secaaddin Sarıkaya iş hayatına erken yaşlarda atılmış ve halen faaliyetlerini sürdüren çeşitli şirketlerin kuruculuğunu yapmış başarılı bir isim. Şuan bilgisi ve tecrübesi ile Sarıkaya İnşaat'ın projelerinde bizlere destek olmaya devam da ediyor. İkinci kuşak olarak ben ve kardeşim Tuğçe Sarıkaya çağın gereklerini karşılayacak projeleri insanların kullanımına sunmak için çalışıyoruz. Sarıkaya Tower ve Sarıkaya Apartman projelerinin yapımım sürdürüyoruz. 


AKADEMİSYENLER İLE PROJE GELİŞTİRİYORUZ 

Sarıkaya Tower projesinin peyzaj kısımlarını Edirne Üniversitesi'nde ders veren aynı zamanda Trakya Büyükkent Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanlığını yürüten Mürsel Çelçuk çizdi. Mimari projesini ise yine akademisyen hocamız Ali Hazım Günver çizdi. Biz butik çalışıyoruz. Projeden uygulamaya her aşamanın en mükemmel şekilde ortaya çıkmasını amaçlıyoruz. Bu yüzden de kontrolünü elimizde tutabileceğimiz kadar proje geliştiriyoruz. Dönüşümle ilgili birçok yer geliyor ama biz üretimimizin de kendi kontrolümüzün dışında ilerlemesini istemiyoruz. Her bir aşamayı kendi mühendislerimiz ile birlikte bizzat bizler kontrol ediyoruz. 


Sarıkaya Tower nasıl bir proje? 

Sarıkaya Tower 22 katlı, içerisinde 42 konutun yer aldığı butik bir proje. 1200 m2 peyzaj ve 2500 m2 kapalı otopark alanı var. 

Projemizin içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu ve cafeterya alanları yer alıyor. Bu bölgede olmayan çoğu özelliğe projemizde yer verdik. Merkez bankasına 10-15 dk yürüme mesafesinde olan projemiz yeni yapılan Dudullu- Çekmeköy metro hattının içerenköy çıkışına 70 m uzakla bulunuyor. 


Milliyet Ek


Geri Dön