28 / 03 / 2024

Sarıyer North İstanbul fiyat!

Sarıyer North İstanbul fiyat!

Firma: Panaroma Grup

Proje: North İstanbul

Panorama Grup girişimi ile yükselen Sarıyer North İstanbul fiyat bilgisi ve daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz...




İstanbul'un Sarıyer bölgesinde hayata geçirilen  North İstanbul  projesinde satış süreci devam ediyor.  Panaroma Grup  İnşaat tarafından yükselen Sarıyer North İstanbul projesi 6 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılıyor.


  İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunan  Sarıyer North İstanbul 5 katlı 5 blok halinde inşa edildi. Sarıyer North İstanbul fiyat bilgisi şöyle: 


Sarıyer North İstanbul fiyat: 


Sarıyer North İstanbul fiyat 'larına göre projede yer alan daireler 500 bin TL ile 850 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Sarıyer North İstanbul fiyat bilgisine daha ayrıntılı ulaşmak için 0212 323 01 02 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. 


Sarıyer North İstanbul projesinde daire almak için banka kredisi kullanılabiliyor. Bunun için tutarın 4'te 1'i peşin ödeniyor, kalan miktar olan yüzde 75'lik dilim kredi kapsamında vadelendiriliyor. 


Sarıyer North İstanbul ne zaman teslim edilecek? 


Projenin daire teslimatları 2013-Eylül ayında yapılacak. 


Tenis kortu, açık yüzme havuzu, voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, basketbol sahası, kafeterya, spa ve sauna gibi sosyal alanları barındıran proje konum olarak Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü, İstanbul Üniversitesi Bahçeköy Kampüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, Göçmen Çiftliği ve Binicilik Tesisleri'ne yakın mesafede yükseliyor. 



Telefon: 0212 323 01 02

Web Adresi: http://www.northistanbul.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön