20 / 04 / 2024

Sarıyer North İstanbul nerede?

Sarıyer North İstanbul nerede?

Firma: Panaroma Grup

Proje: North İstanbul

Sarıyer North İstanbul nerede? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Panaroma North İstanbul Evleri'nde fiyatlar 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...




İstanbul Sarıyer'de inşa edilen  North İstanbul  projesi  Panaroma Grup  tarafından hayata geçiriliyor. Sarıyer North İstanbul nerede yer alıyor olduğunu haberimizin devamında bulunan kroki ve adres bilgilerinden öğrenebilirsiniz.


North İstanbul Sarıyer projesinde 174 adet daire yer alıyor. Panaroma Grup North İstanbul projesi 5 blok olarak inşa ediliyor. North İstanbul Sarıyer'de Koç Üniversitesi Batı Yurdu'nun arka tarafında yükseliyor.


Panaroma Grup North İstanbul satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 323 01 02 telefon numarasını arayabilirsiniz. North İstanbul Panaroma Evleri teslim tarihi 2013 Ağustos olarak belirtiliyor.


North İstanbul Panaroma Grup ödeme planı kapsamında konut kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Panaroma North İstanbul satış fiyatları 500 bin TL'den başlayarak, 850 bin TL'ye kadar değişiyor.


1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Panaroma Grup North İstanbul projesinde voleybol sahası, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Sarıyer North İstanbul nerede?

Panaroma North Sarıyer adres : Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki. Sarıyer İstanbul (Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası) 


Sarıyer North İstanbul nerede yer alıyor olduğunu krokiden inceleyebilirsiniz.


Sarıyer North İstanbul nerede?


Panaroma North Sarıyer iletişim

Telefon: 0212 323 01 02

Web Adresi: http://www.northistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön