26 / 04 / 2024

Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi!

Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Panaroma Home

Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi 2014 yılı Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Sarıyer Panaroma Home Evleri projesinde konutların satış fiyatları 130 bin dolardan başlayarak değişiyor....




Panaroma Home Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Sarıyer ilçesinde inşa ediliyor.  Panaroma Grup  tarafından inşa edilen  Panaroma Home  Sarıyer projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, çatı ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. 


Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi ne zaman sorusundan önce Panaroma Home Evleri Sarıyer projesinin ayrıntılarına yer verelim. Sarıyer Panaroma Home daire fiyatları 130 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.


Panaroma Home Evleri Sarıyer projesinde konutların ödemeleri yüzde 50 peşinatla yapılıyor. Sarıyer Panaroma Home Evleri'nde geriye kalan yüzde 50 peşinat ödemesi banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.



Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi!


Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Sarıyer Panaroma Home Evleri projesi içerisinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, buhar odası, yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, sauna gibi imkanlar yer alıyor.


Sarıyer Panaroma Home Evleri satış ofisi ile 0212 323 01 02 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. 3 blok olarak yükselen Sarıyer Panaroma Home Evleri projesi 154 adet konuttan meydana geliyor.


Sarıyer Panaroma Home nerede?

Sarıyer Panaroma Home adres : İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No: 45/1 Sarıyer - İstanbul


Sarıyer Panaroma Home iletişim

Telefon:0212 323 01 02

Web Adresi: www.panaromahome.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön