29 / 03 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life fiyat listesi!

Sarıyer Panorama Koç Life fiyat listesi!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Sarıyer Panorama Koç Life fiyat listesi dahilinde konutların metrekare birim satış fiyatı 6 bin 300 lira olarak belirlendi. Sarıyer Panorama Life projesi 18 ay sonra teslim...




İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy bölgesinde hayata geçiriliyor olan Panorama Koç Life Evleri projesi Kılıçoğlu İnşaat imzasını taşıyor. Sarıyer Panorama Koç Life fiyat listesi öncesinde projeden bahsedelim.


Dairelerin mobilyalar ve beyaz eşyalarla birlikte teslim edileceği Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde daireler 18 ay sonra teslim ediliyor. Panorama Koç Life Evleri projesi 6 blok olarak inşa ediliyor.


Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde 304 adet konut ve 24 adet ticari ünite yer alıyor.



Sarıyer Panorama Koç Life fiyat listesi!


Sarıyer Panorama Koç Life fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 300 lira olarak belirlendi. Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinin satış ofisi ile 0282 654 50 54'ü arayarak görüşme yapabilirsiniz.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, cafe, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'DA izlemek için tıklayın



Sarıyer Panorama Koç Life nerede? 

Sarıyer Panorama Koç Life adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul



Sarıyer Panorama Koç Life iletişim

Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.koc-life.com


projeye sor



Geri Dön