25 / 04 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life iletişim!

Sarıyer Panorama Koç Life iletişim!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Sarıyer Panorama Koç Life iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Sarıyer Panorama Koç Life Evleri'nde konutların metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlayarak yükseliyor...




Panorama Koç Life Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy bölgesinde yükseliyor. Sarıyer  Panorama Koç Life  iletişim ve adres bilgilerinden önce proje detaylarına yer verelim.


Panorama Koç Life Sarıyer projesi 304 adet konut ve 24 adet ticari üniteden meydana geliyor. Panorama Koç Life Sarıyer projesinde konutların teslimleri beyaz eşyalı ve mobilyalı olarak gerçekleştiriliyor.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri tasarlandı. Sarıyer Panorama Koç Life iletişim için 0282 654 50 54 numaralı telefondan görüşme yapabilirsiniz.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesi 50 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Panorama Koç Life Evleri Sarıyer'de konutların metrekaresi 6 bin liradan başlayarak değişiyor. Panorama Koç Life projesinde teslimler 18 ay sonra yapılıyor.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, cafe ve alışveriş alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Panorama Koç Life Zekeriyaköy nerede?

Panorama Koç Life Zekeriyaköy adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul


Sarıyer Panorama Koç Life iletişim

Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön