19 / 04 / 2024

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirim! Son 6 konut!

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirim! Son 6 konut!

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirimli son 6 konutun satışı devam ediyor



İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın süredir hayata geçirdiği her projeyi eksiksiz ve zamanında teslim eden Propa İnşaat, Sarıyer'in merkezindeki butik projesi Sarıyer Park'ın yapımını tamamladı. Bir süredir Sarıyer Park'ta peşin ödemede 100 bin TL indirim fırsatı ve uygun ödeme planları sunan Propa İnşaat'ın bu kampanyası da büyük ilgi gördü ve geriye sadece 6 konut kaldı. Ev sahipleri yeni yıla yeni evlerinde girme heyecanını yaşarken, Sarıyer Parklı olmak isteyenlerin de geriye kalan 6 özel dubleks için acele etmesi gerekiyor. İndirim kampanyası yeni yıla kadar devam edecek. 
 
Hemen anahtar ve tapu teslimi yapılabilecek durumda olan Sarıyer Park, 13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere toplam 26 üniteden oluşuyor. Geriye kalan 6 konutun 4'ü bahçe, 2'si ise çatı dubleksi. 190 ila 280 metrekare arasında değişen bahçe dubleksleri 650 bin dolardan, 222 ila 280 metrekare arasındaki çatı dubleksleri ise 775 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2 bin 600- 3 bin 600 dolar arasında değişen metrekare birim fiyatı, tümü peşin ödemede 100 bin TL indirim kampanyası ile 2 bin 400 – 3 bin 300 dolar aralığına düşüyor. Bu durumda başlangıç fiyatı da 620 bin dolara iniyor.
 
Fiyatlara KDV'nin de dahil olmasının müşteriler için önemli bir avantaj olduğunu ifade eden Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Fortis'in projeye özel konut kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yaptığını, ayrıca her bankadan da konut kredisi kullanılabileceğini belirtti. Özçiçek, banka kredisini tercih etmeyen müşterilere de 12 aya kadar vadelendirme yaptıklarını söyledi. Özçiçek, bu projede biraz da esprili bir anlatımla iddialarının, “şehir dışında suni değil, şehrin merkezinde gerçek boğaz manzarası” olduğunu vurguladı.
 
Butik bir site anlayışıyla inşa edilen Sarıyer Park'ta tüm konutların, 180 derece açı ile gerçek Boğaz, deniz ve yemyeşil orman manzarası bulunuyor. Doğallığının yanı sıra merkezi bir konuma da sahip olan Sarıyer Park Evleri, yoğun trafikten bunalan İstanbullular için önemli avantajlar sunuyor. Çünkü projeden Sarıyer sahiline 1 dakika, Maslak ve İstinye'ye 10 dakika ve Levent'e 15 dakikada ulaşım sağlanıyor. Ayrıca bitmek üzere olan ve Sarıyer Park'a sadece 700 metre mesafede bulunan Çayırbaşı tüneli sayesinde Sarıyer artık şehir merkezine iyice yakınlaşıyor. Hacıosman'da yapılan metro durağı ile toplu taşıma avantajı da geliyor.
 
Sarıyer Park; yüzme havuzu, fitness salonu, hamam ve saunası, peyzajı, otoparkları, güvenliği ve akıllı bina otomasyon alt yapısı ile modern bir konak yaşamının kapılarını aralıyor. Özlemi duyulan mahalle samimiyetini yaşamak isteyenler için de bire bir… Projede, profesyonel yönetimle “residence” hizmeti sağlanarak ev sahiplerinin her türlü günlük ihtiyacına cevap verilecek. 
 

0212 347 02 89
www.sariyerpark.com

[email protected]


Geri Dön