27 / 04 / 2024

Şarköy Kovalık Mevkii Sahili ve Parkı açıldı!

Şarköy Kovalık Mevkii Sahili ve Parkı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Kalkınma Ajansı desteği ile Şarköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Şarköy Kovalık Mevkii Sahili ve Parkı ’nın açılış törenine katıldı.




Sahil Düzenlemesi ve park açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizle birlikte güç birliği yaparak Tekirdağ’ı yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün burada açılışını yaptığımız sahil düzenlemesi ve park örneğinde olduğu tüm ilçelerimizde, tüm mahallelerimizde bu tür hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Tekirdağ hizmetin en kalitelisini, süreklisini ve başarılısını sonuna kadar hak ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılanmamızı tamamladık ve hizmet vermeye başladık. Kasım Ayı sonuna kadar tüm ilçelerimizde büyükşehir hizmet binalarını hizmet açacağız. Binalarımızın hizmete açılması ile birlikte işlemler daha hızlı ve daha kolay işleyecek. Şarköy’ün turizm vizyonunu geliştirmek için büyükşehir belediyesi olarak gerekli desteği vereceğiz. Tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyor, tesisin Şarköy’e ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Konuşmaların ardından açılış Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve diğer yetkililer tarafından açıldı. Açılışın ardından Başkan Albayrak parkı gezerek yetkililerden park ve düzenleme ile ilgili bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön