19 / 04 / 2024

Sarp Group projeleriyle 25 bin kişiyi ev sahibi yapacak!

Sarp Group projeleriyle 25 bin kişiyi ev sahibi yapacak!

Yapı kalitesiyle prestijli projelere imza atan Sarp Group, İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yer alan ve hızla yükselen Sarphan Finans Park'ın yanı sıra Gebze, Diyarbakır, Samsun ve Eskişehir'de yürüttüğü büyük projelerini de aynı sürat ve kaliteyl




Ataşehir'de kurulan Türkiye'nin finans başkentinin tam kalbinde yer alan, uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesini  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa eden ve iş dünyasına dev fırsatların kapısını açan Sarp Group, halihazırda Gebze, Diyarbakır, Samsun ve Eskişehir'de yürüttüğü dev projelerin inşasını da büyük bir hızla hayata geçiriyor. 


Prestij projeleri

Sarp Group, önümüzdeki ay içinde  geçici kabulü gerçekleştireceği 818 konutluk Kocaeli Gebze 2.  Etap projesinin yanı sıra  Ankara  Yenimahalle AOÇ mahallesinde 960 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi ile İstanbul Kayabaşı 10. bölgede 1194 konutluk projenin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesini tamamlamış bulunuyor. Diyarbakır Üçkuyular'da 1124 konutluk iş ve yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi, Samsun Canik ilçesi Yeşilova ve Gazi mahallelerinde 1344 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi ile Eskişehir Odunpazarı'nda 1092 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi projeleri ise devam ediyor. 


Proje tasarımı, yapı kalitesi, malzeme seçimi ve kalifiye işçilikle Türkiye genelinde üstlendikleri tüm projeleri büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, Gebze projesinin yüzde 94.79, Diyarbakır projesinin yüzde 72.69, Samsun projesinin yüzde 68.56, Eskişehir projesinin ise yüzde 66.42'sinin tamamlandığının altını çiziyor. Rekor zaman zarfında en ileri inşaat kalitesiyle projeleri hızla hayata geçirdiklerini belirten Akar, kısa bir zaman diliminde onbinlerce vatandaşın yeni ve modern konutlarına taşınacağının müjdesini veriyor.   


6462 konut, 25 bin ev sahibi

Sarp Group'un üstlendiği altı büyük proje toplam 166 blok ve 6462 konuttan oluşuyor. Projeler kapsamında iki ilköğretim okulu binası, bir lise binası, bir sağlık ocağı, bir kreş, bir ticaret merkezi ve üç cami de yer alıyor. Toplam inşaat alanı ise 1 milyon metrekareyi aşıyor. Akar, projelerin teslim tarihinin 2013 yılı olacağını belirtiyor. Projeler tamamlandığında 25 bini aşkın kişinin ev sahibi olacağını belirten Akar, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğine vurgu yapıyor. 



Geri Dön