29 / 03 / 2024

Sarp Group'un Diyarbakır Üçkuyular projesi tamamlanıyor!

Sarp Group'un Diyarbakır Üçkuyular projesi tamamlanıyor!

Firma: Sarp Group

Proje: Diyarbakır Üçkuyular

Türkiye genelinde birinci sınıf projeler imza atan Sarp Group'un Diyarbakır Üçkuyular'da yürüttüğü projenin yüzde 75'i tamamlanmış bulunuyor. Sarp Group projenin geçici kabullerini 2013 yılı içerisinde gerçekleştirecek



Ataşehir'de kurulan Türkiye'nin finans başkentinin tam kalbinde yer alan, uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesini  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa eden ve iş dünyasına dev fırsatların kapısını açan Sarp Group'un Türkiye genelinde üstlendiği projeler arasında yer alan  Diyarbakır Üçkuyular  projesi sona doğru yaklaşıyor.  Sarp Group  tarafından yapılan açıklamaya göre yüzde 75'i tamamlanan projenin geçici kabulleri 2013 yılı içinde yapılacak.

 

Diyarbakır'ın prestij projesi

Diyarbakır Üçkuyular'da 1124 konutluk iş ve yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesini üstlenen Sarp Group, Diyarbakır'a her bakımdan dört dörtlük bir eser kazandırmaya hazırlanıyor. Proje tasarımı, yapı kalitesi, malzeme seçimi ve kalifiye işçilikle Türkiye genelinde üstlendikleri tüm projeleri büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, Diyarbakır'a  gerçek anlamda bir prestij projesi kazandırmak üzere olduklarının altını çiziyor.

 

6462 konut, 25 bin ev sahibi

Sarp Group'un Diyarbakır Üçkuyular ile birlikte Türkiye genelinde üstlendiği altı büyük proje toplam 166 blok ve 6462 konuttan oluşuyor. Projeler kapsamında iki ilköğretim okulu binası, bir lise binası, bir sağlık ocağı, bir kreş, bir ticaret merkezi ve üç cami de yer alıyor. Toplam inşaat alanı ise 1 milyon metrekareyi aşıyor. Akar, projelerin teslim tarihinin 2013 yılı olacağını belirtiyor. Projeler tamamlandığında 25 bini aşkın kişinin ev sahibi olacağını belirten Akar, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğine vurgu yapıyor.

 

http://www.sarpgroup.com

0412 258 00 91


projeye sor



Geri Dön