23 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park reklam filminde Monopoly gerçek oluyor!

 Sarphan Finans Park reklam filminde Monopoly gerçek oluyor!

Ataşehir'de İFM'nin tam kalbinde yükselen Sarphan Finans Park'ın yeni tanıtım filmi iletişimde fark yaratıyor. Reklam filminde, inşaat projelerinin tanıtımında yaygın olarak yararlanılan 3D yaklaşımın dışına çıkılarak özgün bir boyut yaratılıyor.




Sarp Group'un  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, hızla gelişen Türkiye ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tam kalbinde yer alan emsalsiz bir proje olarak öne çıkıyor. Sarp Group, Sarphan Finans Park'ın tanıtımında da sıradışı bir yol izliyor, yalnızca yerli yatırımcıyı değil, projeye yoğun ilgi gösteren yabancı yatırımcı çevrelerini de hedefleyen reklam filminde 'monopoly' oyunu ile fark yaratıyor.


Şans, tercih ve doğru karar

Sarphan Finans Park'ın reklam filminde tüm dünyada bilinen ev oyunu monopoly taşıyıcı faktör olarak kullanıldığını ifade eden Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, monopoly oyununda olduğu gibi şansın tercih hakkı ile birleştiğinde doğru kararın verilebileceğini anlatmaya çalıştıklarını belirtti. 


 Sarphan Finans Park reklam filminde Monopoly gerçek oluyor!

Sarphan Finans Park reklam filmi için tıklayınız


Daha önce yapılmamış bir reklam öyküsüne imza attıklarını dile getiren Akar, kampanya fikrinin yaratıcısı ve prodüksiyonun yapımcısı reklam ajansı Gravga Group ile filmin her aşamasında hemfikir olduklarını da sözlerine ekliyor.   


Yeni tanıtım filmi merakla beklenen, ilklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alıyor. 



KAMPANYA KÜNYESİ

Reklamveren                    : Sarp Group

Reklamveren Temsilcisi  : Arzu Güler

Reklam Ajansı                   : Gravga Group

Kreatif Direktör                : Barış Varhoş

Yaratıcı Ekip                      : Arda Gürerli

Müşteri İlişkileri               : Tuğçe Semercioğlu

Prodüksiyon Şirketi         : Gravga Production

Prodüksiyon                     : Gökmen Bayraktar, Ebru Elbaş

Yönetmen                         : Tarkan Özel

Post Prodüksiyon            : Cem Özel

Müzik                                : Ali Altay

Stil Danışmanı                  : Ahmet Cevdet Budak

Kullanılan Mecralar         : TV, Sinema


Geri Dön