19 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı!

 Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Daire fiyatlarının minimum 810 bin TL'den başladığı Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı bünyesinde yüzde 15 oranında peşinat ödenerek konut sahibi olunabiliyor





Ataşehir’de hayata geçirilen Sarphan Finans Park Rezidans projesi  Sarp Group  tarafından inşa edildi.  1+0 ve 1+1 konutların satıldığı projeni satış süreci devam ediyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı bünyesinde konut fiyatları şöyle sıralanıyor:


2+1 daireler 810 bin lira ile 880 bin lira arasında.

3+1 daireler 890 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında satılıyor. 

Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı bünyesinde banka kredisi ile konut alınabiliyor. Projenin ödeme tablosu ayrıntılı olarak şöyle:


 Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı! 


Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı:


Projenin ödeme planında konut bedelinin yüzde 15’lik kısmı peşinat olarak ödeniyor. Tutarın yüzde 7’lik diliminin 4 taksit şeklinde 6 ayda bir ödendiği projede kalan 57'lik kısım ise 0 faiz ile 24 ay vadelendiriliyor. Tamamı peşin yapılan ödemeye yüzde 3 oranında indirimin uygulandığı Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı içinde bir ödeme seçeneği daha mevcut. Bu seçenekte ise konut bedelinin yüzde 25’i peşinat olarak ödendikten kalan miktar banka kredisi ile vadelendiriliyor.


444 4 733

www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön