19 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park satılık!

Sarphan Finans Park satılık!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

2014 Ağustos'da teslim edilecek olan Ataşehir Sarphan Finanspark Rezidans Evlerinde 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Sarphan Finans Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...



Sarphan Finans Park projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor. Sarphan Finans Park satılık daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


21 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Ataşehir Sarphan Finans Park Konutlarında banka kredisi kullanılabiliyor.  Sarphan Finans Park satış ofisi ile 444 47 33 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Sarphan Finans Park satılık daire fiyatları bilgisinden önce projede yer alan daire tiplerinden bahsedelim.  Sarp Group  tarafında hayata geçirilen Sarphan Finans Park Evlerinde 1+1, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor.


2014 yılının Ağustos ayında anahtar teslimleri gerçekleşecek olan Sarphan Finaspark Evlerinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness salonu sosyal alanlar bulunuyor. 


Sarphan Finans Park satılık daire fiyatları bilgisi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisi ile görüşebilirsiniz.  Ataşehir Sarphan Finans Park ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Ataşehir Sarphan Finans Park nerede?

Sarphan Finanspark adres: 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarphan Finans Park Rezidans iletişim:

Telefon : 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön