28 / 03 / 2024

Sarphan Finans Park'a Avrupa'dan mimari ödül!

 Sarphan Finans Park'a Avrupa'dan mimari ödül!

Sarphan Finans Park, Eylül ayında Londra’da düzenlenen ve birbirinden değerli projelerin yarıştığı “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri”nde “En iyi karma kullanım mimarisi” alanında birincilik ödülünü aldı



Sarphan Finans Park, Eylül ayında Londra’da düzenlenen ve birbirinden değerli projelerin yarıştığı “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri”nde “En iyi karma kullanım mimarisi” alanında birincilik ödülünü aldı. Sarphan Finans Park bu ödül ile 12 Aralık’da gerçekleşecek “Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Finali”nde dünyanın en iyi gayrimenkul projesi olmak için yarışacak.


Sarphan Finans Park hakkında tüm detaylar ve kampanya bilgileri için tıklayın!


Kuruluşundan itibaren birçok prestijli inşaat projesini başarı ile tamamlayan ve kısa zamanda yaptığı işlerle sektörde öncü bir kimlik kazanan Sarp Group,  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park projesiyle, Eylül ayında Londra’da gerçekleşen ve gayrimenkulün Oscar’ı olarak nitelendirilen “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri”nde Karma Kullanım Kategorisi 5 Yıldızlı ödülünü birçok projeyi geride bırakarak almaya hak kazandı.


Sarp Group'un Türkiye ekonomisine yön veren, Türkiye'nin yeni finans merkezi Ataşehir mevkinde TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, Eylül ayında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi 5 Yıldızlı ödülünü birincilikle kazandı.


Sarp Group bu ödül ile Aralık ayında Londra’da düzenlenecek “2011 Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Finali”nde diğer kıtaların birincileri ile yarışacak.


Ödül ile ilgili olarak Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar “Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan “2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri”nden aldığımız birincilikten dolayı çok gururluyuz. Bu ödül ile Sarp Group olarak ülkemize karşı sorumluluklarımız bir kat daha artmış oldu. Bu sorumluluk bilinciyle bundan sonra çok daha iyi projelerle tüketicimizin karşısına çıkıp hem Türkiye hem de dünyada ülkemizi onurlandırmaya devam edeceğiz.” dedi.


Beş yıldızlı yaşam ve konfor sunan Sarphan Finans Park bünyesinde, 54 katlı, kat bahçeli ve her türlü konforu içeren Sarphan Finans Park Rezidans, İstanbul Anadolu Yakası'nın 5 yıldızlı en lüks oteli Sarphan Finans Park Otel ve Türkiye'nin yeni finans merkezine komşu, 5 yıldızlı ofis konforuna sahip Sarphan Finans Park Ofis; ayrıca rezidans,  otel ve ofis bloklarının altında sıra dükkanlardan oluşan bir AVM yer alıyor.


Geri Dön