29 / 03 / 2024

Sarphan Finans Park'ın B Blok teslimleri yapıldı!

Sarphan Finans Park'ın B Blok teslimleri yapıldı!

İstanbul Finans merkezinde ayrıcalıklarla dolu lüks çalışma ortamı Sarphan Finans Park’ın C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.



 Anadolu Yakası’nın en değerli bölgelerinden Ataşehir’de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi’nin C Blok Ofis bölümünde teslim heyecanı başladı. Bulunduğu lokasyon ve sunduğu sıra dışı ofis-konut yaşamıyla rakiplerinden ayrılan Sarphan Finans Park C Blok’ta alanları 51 ila 119 metrekare arasında değişen 123 adet ofis ile alanları 100 ila 338 metrekare arasında değişen 16 adet dükkân yer alıyor.


Ekonominin kalbi burada atacak


Modern, şık ve işlevsel tasarımı ile büyüleyen Sarphan Finans Park C Blok Ofisleri, stratejik konumu sayesinde yatırımların değerini de artırıyor. Merkez Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'ın merkezlerinin yanı sıra Bankacılık Düzenleme- Denetleme Kurumu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Ataşehir'e taşınmasıyla ekonominin kalbi olması öngörülen Sarphan Finans Park C Blok Ofisler, her türlü ihtiyacı karşılayarak iş hayatını kolaylaştırmak üzere planlanıyor. Ofislerde bulunan ses yalıtımı, sesten dolayı oluşabilecek konsantrasyon kaybını önlerken; çalışanların işlerini daha rahat yapmalarını sağlıyor. Sarphan Finans Park ofis bloğunda hizmete sunulan 3 adet panoramik asansör, katlar arasında yolculuk yapanlara muhteşem bir manzara izleme fırsatı sunarken, ön ve yan cepheye bakan ofislerde bulunan teraslar, çalışırken verilen molaları keyifli bir hale getiriyor. İş hayatında yaşanabilecek her türlü zorluk ve stresi ortadan kaldırmak için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü proje, Sabiha Gökçen Havalimanı ile metroya çok yakın olan stratejik konumu sayesinde her türlü avantajı bünyesinde barındırıyor.



Geri Dön