29 / 03 / 2024

Sarphan projesine rekor düzeyde ön başvuru yapıldı!

 Sarphan projesine rekor düzeyde ön başvuru yapıldı!

İhaleye çıkan Sarphan Finans Park ticari alanlarına rekor düzeyde ön başvuru yapıldı. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markaları Sarphan Finans Park'ta yer almak için birbirleriyle yarışıyor




Sarp Group'un  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park'ta yer alan mağazaların bir bölümünün ihaleye çıkmasıyla birlikte rekor düzeyde ön başvuru yapıldı. Sarphan Finans Park bünyesinde yer alan ticari alanların, Türkiye'nin yeni finans merkezi olması planlanan İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yer alacaklarını ve yoğun bir iş trafiği ile karşı karşıya kalacaklarını ifade eden Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, merkezde yer almanın ticari anlamda her türlü avantajı beraberinde getireceğine vurgu yapıyor.


Kazanç, katma değer, prestij


Sarphan Finans Park'ta bulunan ticari alanların Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarına ev sahipliğini yapacağını belirten Alaaddin Akar, rekor düzeyde başvuru talebini doğal karşıladıklarını, mağazalarda yer almak için uluslararası markaların birbirleriyle yarıştıklarının altını çiziyor. İstanbul Finans Merkezi'nin Türkiye ekonomisinin yeni ihtiyaçlarına cevap vermek için kurulduğunu dile getiren Akar, Sarphan Finans Park'ın lokasyon ve ticari avantaj açısından bir numaralı ve en önde gelen proje olduğunu vurguluyor.  


 


Prestijli merkezlerin dünya genelinde prestijli kurum ve markalara ev sahipliği yaptığını ifade eden Akar, bu kuralın Sarphan Finans Park için de geçerli olduğunu, merkezdeki mağazaların yalnızca ticari başarıya değil, yüksek prestije de sahip olacağını belirtiyor.


 


Dünyanın 1 numaralı merkezi


Sarphan Finans Park'ın 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde "Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi" ilan edildiğini belirten Akar, standartları zirveye taşıdıklarını, ihaleye girip merkezde ticari alan sahibi olan kuruluşların beklentilerinin üzerinde kazanç sağlayacaklarının altını çiziyor. 


 


İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alıyor. 



Geri Dön