20 / 04 / 2024

Saruhanlı'da tescilli Üzüm Otel'e 5 bin 780 ziyaretçi geldi!

Saruhanlı'da tescilli Üzüm Otel'e 5 bin 780 ziyaretçi geldi!

Saruhanlı'da en büyük gelir kaynağı üzümden adını alan ve Türk Patent Enstitüsü tarafından 5 yıl önce 'Altın Üzüm Otel' unvanıyla tescillenen belediye otelinde 2014 yılında 5 bin 780 kişi konakladı.



Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçedeki konaklama sorununun giderilmesi amacıyla 2010 yılında hizmete açılan otelin 5 yıldan bu yana tam kapasite çalıştığını kaydetti. 



İlçenin gelir kaynağı 

Saruhanlı Belediyesi'nee işletilen İstasyon Mahallesi Menekşe Sokak'ta hizmet veren 17 odadan oluşan ve 50 kişilik kapasiteye sahip Üzüm Otel'in müşterilerine en iyi hizmeti sunduğunu ifade eden Yaralı, "İlçemizde 5 yıldır faaliyet gösteren otelimiz bu yörede önemli bir ihtiyacı karşıladı. 2014 yılında otelde 5 bin 780 kişi konakladı. Bu rakam da gösteriyorki hizmetimiz amacına ulaşmıştır. Otelimizde 1 suit, 6 duble, 2 apart ve 8 de normal olmak üzere toplam 17 oda bulunuyor. Odalarda televizyon, telefon, klima ve 24 saat sıcak su mevcut. Ayrıca Otel'de her sabah açık büfe kahvaltı da veriliyor" dedi. 


5 yıl önce hizmete giren otele ilçenin en büyük gelir kaynağı olan üzümden yola çıkarak, Üzüm Otel adını verdiklerim belirten Başkan Hüseyin Yaralı Başkan Yaralı, üreticiler için altın kadar değerli olan üzüme 'Altın Üzüm' unvanının tescili için Türk Paten Enstitüsü'ııe başvurduklarını dile getiren Yaralı, yaptıkları başvurunun kabul edildiğini ve bu doğrultuda Üzüm Otel'in "Altın Üzüm Otel" unvanına sahip olduğunu söyledi. 


Yeni Asır


Geri Dön