23 / 04 / 2024

SASKİ 3 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edecek!

SASKİ 3 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Serdivan’a kazandıracağı yeni bulvarın altyapı çalışmaları kapsamında 3 kilometrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattı inşası başladı. Konu ile ilgili olarak SASKİ’den açıklama yapıldı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Serpan’a kazandıracağı yeni bulvarın altyapı çalışmaları kapsamında 3 kilometrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattı inşası başladı.


Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi, kısa süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Serpan’a kazandırılacak yeni bulvarda altyapı çalışmalarına başladı. Üniversite caddesi ile 7. cadde arasında hayata geçirilen yatırımla bölgeye 2 bin metre kanalizasyon ve bin metre de yağmursuyu hattı inşa edilecek. Konu ile ilgili olarak SASKİ’den yapılan açıklamada, bölgenin şehir altyapısı ile entegre edilmesini sağlayacak yatırımların kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.


Büyükşehir Belediyesi’nin 7. cadde üzerinde başlattığı çalışmalarla bölgeye yaklaşık 700 metre uzunluğunda yeni bir bulvar kazandırılacak. Üniversite caddesi ile 2. cadde, 30 metre genişliğindeki bulvarla birbirine bağlanacak.


Hürriyet Yerel




Geri Dön