25 / 04 / 2024

Saturn, 2010 sonuna kadar 5 mağaza açmayı planlıyor

Saturn, 2010 sonuna kadar 5 mağaza açmayı planlıyor

Saturn, önümüzdeki yılın sonuna kadar en az 5 mağaza açmayı ve Türkiye'de en yüksek ciroya ulaşmayı hedefliyor



Saturn'ün Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Yıldırım Karaali, önümüzdeki yılın sonuna kadar en az 5 mağaza açmayı ve Avrupa'daki başarılarını Türkiye'de de sürdürerek en yüksek ciroya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Saturn'den yapılan açıklamada, şirketin Türkiye'deki ilk mağazasını "İstanbul Forum" alışveriş merkezinde açtığına dikkati çeken Karaali'nin şu görüşlerine yer verildi:

"Saturn olarak Türkiye'ye büyük hedeflerle geldik. Elektronik mağazacılık pazarı Türkiye'de yüksek potansiyele sahip. Biz de Saturn farkını bu pazarda yaşatmak ve tüketicilerin beklentilerini en iyi şekilde ve Saturn farkıyla karşılamak hedefindeyiz. Bu rekabette gücümüzü göstereceğiz. Büyük konuşmak için buradayız.

Teknolojiyi yaşamının en keyifli parçalarından biri haline getirmiş tüketicilerimize fuar havası sunan mağazalarımız, satış ve satış sonrası hizmetlerimizle Saturn farkını yaşatmak temel hedefimizdir. Türkiye'de hızla
büyüyeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde açılacak olan yeni mağazalarımızın hazırlıklarına şimdiden başladık. Yaratacağımız istihdamla krizin etkilerini de hafifletmeye çalışacağız. Önümüzdeki yılın sonuna kadar Türkiye'de en az 5 mağaza açmayı ve Avrupa'daki başarımızı Türkiye'de de sürdürerek en yüksek ciroya ulaşmayı hedefliyoruz."

Açıklamada, 45 bini aşkın en yeni teknoloji ürününü teknoloji tutkunlarıyla buluşturduğuna dikkati çekilen Saturn'un "Forum İstanbul" mağazasının, 4 bin 300 metre karelik satış alanına sahip olduğu kaydedildi.

AA

İlgili haber

Saturn Türkiye'deki ilk mağazasını bugün açıyor!


Geri Dön