20 / 04 / 2024

Saturn Demirören Taksim mağazası yarın açılacak!

Saturn Demirören Taksim mağazası yarın açılacak!

Media-Saturn Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Nuri Topatan, 'Toplam 9 bin metrekare alanı ile Saturn Demirören İstiklal, büyüklüğü ile 'Türkiye 'nin en büyük teknoloji mağazası ' unvanını da almış olacak' söyledi  



Topatan, Saturn Demirören İstiklal mağazasının açılışı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye 'de ilk mağazasını 2009 yılında Forum İstanbul Bayrampaşa 'da açtıklarını, Saturn Demirören İstiklal mağazasının ise 'Türkiye 'nin en büyük teknoloji mağazası' olduğunu ifade etti.
               
Topatan, 1961 yılında Köln 'de ilk mağazasını açan Saturn 'ün Avrupa 'da, Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 200 'ü aşkın mağazasıyla, 'teknoloji keyfini yaşamın bir parçası haline getirme' iddiasını sürdürdüğünü belirtti.
               
Her gün 2 milyon kişiyi ağırlayan Taksim 'de ikinci mağazanın kapılarını  yarın açacaklarını dile getiren Topatan, 'En yeni teknolojiyi, uygun fiyatlarla ve en iyi müşteri hizmeti ile sunacak olan Saturn Demirören İstiklal, teknolojiyi en iyi şekilde deneyimlemek üzere kurgulanarak, 3 kata yayılan alanında yer alan dünya markası 55 bini aşkın ürün ile teknoloji severlere adeta bir fuar ortamı
 sunacak. Toplam 9 bin metrekare alanı ile Saturn Demirören İstiklal, büyüklüğü ile 'Türkiye 'nin en büyük teknoloji mağazası ' unvanını da almış olacak' söyledi.
               
18 BİN METREKARE SATIşž ALANI
               
Nuri Topatan, 18 bin metrekare satış alanında, yaklaşık 100 bin ürün çeşidini tüketicilerle buluşturan, 'Dünyanın en büyük elektronik ürün mağazası Saturn Hamburg' mağazasının ardından, Saturn Demirören İstiklal 'in de Türkiye 'nin kendi alanındaki en büyüğü olacağını anlattı.
               
Topatan, 'İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Beyoğlu ise bu güzel şehrin kalbinin attığı yer. Taksim 'de nostalji var, eğlence var, tarih var, aşk var... Ama bir şey eksikti; Teknoloji. Saturn geldi, teknoloji geldi. Taksim 'e biz teknolojiyi getiriyoruz' diye konuştu.
               
Avrupa 'da günde bu kadar insanın geçtiği başka bir caddenin bulunmadığını belirten Topatan, 'İstanbul 'un en kozmopolit semti. Herkesin aklına gelen ilk buluşma yeri. Yarın 17 Mart 2011 Perşembe günü Saturn Demirören İstiklal kapılarını açacak. Hem de Türkiye 'nin en büyük teknoloji mağazası olarak' şeklinde konuştu.
               
Topatan, 1961 yılında Köln 'de açılan ilk Saturn mağazasında, sadece plak ve pikap satışı olduğunu ifade ederek, Saturn 'ün, her geçen gün gelişerek 50 yılı geride bıraktığını, bu zaman zarfında Türkiye dahil 13 Avrupa ülkesine yayıldığını ve 200 'den fazla mağazaya ve yaklaşık 19 bin çalışana ulaştığını  ifade etti.
                 
Yıllar geçtikçe ürün gamının hızla genişlediğini ama Saturn 'de bir tek, müşteriye sattığı ürünü deneme fırsatı sunmasının değişmediğini ifade eden Topatan, 'Saturn Taksim Demirören 'de bu anlayış artık maksimuma ulaşmış durumda. Mağaza konsepti tamamen tüketicilere beğendiği ürünleri deneme, tecrübe etme, yakından inceleme fırsatı vermek üzere hazırlandı.   Aynı fuarlarda olduğu gibi. Bulunduğu yer bakımından da Saturn Demirören İstiklal bizim için çok özel bir mağaza. 7 'den 70 'e herkes şehrin merkezinde istediği tüm teknolojiye kolaylıkla ulaşabilecek' diye konuştu. Topatan, Saturn Demirören İstiklal 'in inovatif tedarikçi stantları ile donatıldığını ifade eden Topatan, 'en teknolojik ürünleri' en yeni stantlard  sergilediklerini belirttiı.
               
'YAşžASIN CİMRİLİK ' SLOGANIYLA YOLA çIKTIK'
               
Nuri Topatan, Türkiye 'de Saturn olarak 'Yaşasın Cimrilik' sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek, yine bu ay açılışını yapacakları Saturn Forum Marmara ile hesabını bilen tüm teknoloji sevenlerin en sık uğradığı adres olmaya devam edeceklerini savundu.
               
Topatan, ayrıca, belirli günlerde özel aktivitelerle renkleneceğini, tüm elektronik ve küçük ev aletleri ile birlikte kullanıma hazır bir mutfak yer alırken, sadece yetişkinler için değil, çocuklar için de teknoloji sunan mağazada, özel bir Walt Disney bölümü de yer alacağını ifade etti.
               
'Teknoloji odaklı olmakla beraber Saturn 'ün merkezinde insan ve dolayısıyla hizmet var' diyen Topatan, Saturn Demirören İstiklal için farklı bir yeniliğin de müjdesini verdi.
               

Topatan, 'Müşterilerimizin ürünlerinin teslimatlarını ücretsiz olarak yapacağız. Eğlencenin, aşkın olduğu bir yerde kimseye ürün taşıtmayacağız' dedi.
               
Nuri Topatan, yarın mağaza açılışında 500 'den fazla güvenlik personelinin görev alacağını belirterek, Taksim 'deki mağazada 100 'ün üzerinde de personelin çalışacağını belirtti.
               
Bu arada, Demirören İstiklal binasında inşaat çalışmalarının halen devam ettiği görüldü.
AA


Geri Dön