19 / 04 / 2024

Saturn, ilk mağazasını Forum İstanbul'da açacak!

Saturn, ilk mağazasını Forum İstanbul'da açacak!

Media Saturn Group, Media Markt'tan sonra Saturn markasıyla tüketici elektroniği pazarına giriyor



Media Saturn Group, Media Markt'tan sonra Saturn markasıyla tüketici elektroniği pazarına giriyor. "Büyük oyuncular büyük konuşur, büyük konuşmaya geliyoruz" sloganıyla yola çıkan Saturn, ilk mağazasını 29 Ekim'de Forum İstanbul'da açacak.

Media Markt markasıyla 2007 yılında Türkiye'ye gelen ve tüketici elektroniği sektöründe 'izdihamlı' açılışıyla dikkat çeken Almanlar pazara ikinci tüketici elektroniği markası ile girmeye hazırlanıyor. Metro AG şirketlerinden Media Saturn Holding, Media Markt'tan sonra bu kez Saturn markasıyla pazarda rekabet etmeyi planlıyor. İstanbul'un çeşitli köşelerine "Büyük oyuncular büyük konuşur, büyük konuşmaya geliyoruz" sloganının yer aldığı ilanlar asan grup, ilk mağazasını 29 Ekim'de Bayrampaşa'daki Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açacak.

En büyük mağazaya sahip

Saturn, Avrupa çapında toplam 230'dan fazla mağazasında, ortalama 45 bin ürün çeşidiyle hizmet veriyor. Saturn'un 18 bin metrekare satış alanında yaklaşık 100 bin ürün çeşidini tüketicilerle buluşturan Hamburg mağazası, aynı zamanda dünyanın en büyük elektronik ürün mağazası unvanını taşıyor. İlk mağazasını 1961 yılında Almanya'nın Köln kentinde açan elektronik ürün mağazalar zinciri Saturn, bugün Almanya dışında Avusturya, Fransa, İtalya, Polonya, Macaristan, İspanya, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Lüksemburg ve İsveç'teki mağazalarıyla teknolojiseverlerle buluşuyor.

Saturn ve Media Markt'ı bünyesinde bulunduran Media Saturn Holding, Avrupa'da 800'e yakın mağaza ve 60 binin üzerinde çalışana sahip. 2008'deki 19 milyar euroluk cirosuyla Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise 2'nci büyük elektronik perakendecisi konumunda.
Vatan


Geri Dön