19 / 04 / 2024

Satya İnşaat'tan 2 yeni projeye 370 milyon TL'lik yatırım!

Satya İnşaat'tan 2 yeni projeye 370 milyon TL'lik yatırım!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, 2017'de 370 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. Satya KriyaTime Tuzla'da satışlar sürerken Satya Yayalar Pendik projesinde de çalışmalar başlıyor.





2017'de iki projeye odaklanan Satya İnşaat, 370 milyon TL'lik yatırım yapacak. Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, Tuzla ve Pendik'te hayata geçirecekleri iki konut projesi için çalışmaların tüm hızla devam ettiğini söyledi. Aydoğan, "188 konuttan oluşan Satya KriyaTime Tuzla'da satışlarımız sürüyor. Pendik'te ise 362 daire ve 25 ticari üniteden oluşan Satya Yayalar Pendik Projesi'ni hayata geçireceğiz" dedi. Her iki projede de daha çok bireysel yatırımcıdan talep gördüklerini aktaran Aydoğan, "Orta gelirlinin eve ihtiyacı var. Çünkü orta gelirlinin sadece yüzde 20'si ev sahibi ve iç piyasada bekleyen bir arz var. Dolayısıyla arzla talebi doğru şartlarda bir araya getirmek gerekir" diye konuştu.


MIPIM BİR VİTRİN NİTELİĞİNDE

MIPIM Fuarı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Aydoğan, "Türkiye ve Türk gayrimenkul sektörü, MIPIM'de ayrı bir yere sahip. Zaman içinde MIPIM tarafından onur ülkesi olmak bir yana, bu fuar özellikle Avrupa arenasında görünmek adına büyük bir öneme sahip. MIPIM'de sıcak satış oranı düşük olmasına karşın MIPIM, sektörümüz adına bir vitrin niteliğinde" dedi.


Sabah


http://www.satya.com.tr


Geri Dön