24 / 04 / 2024

Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık!

Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık!

Firma: Satya Yapı

Proje: Satya Evliya Çelebi Tuzla

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme planı sağlanıyor. Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



3 blok şeklinde yükselen Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Satışların başladığı Tuzla Evliya Çelebi Evleri'nde 138 adet daire bulunuyor.


Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları şeklinde dizayn ediliyor.   Projede 1+1 dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Satya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, ayrıca E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakikalık mesafede inşa ediliyor. 


Tuzla Evliya Çelebi Evleri'nde daire sahiplerine hobi odası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, fitness center ve barbekü alanı gibi çeşitli ortak kullanım alanları sağlanıyor.


Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim:

Web: www.satyatuzla.com

Tel: 444 96 42

Pınar DOĞAN/ Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön