19 / 04 / 2024

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...



Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup,  İzmir  Karşıyaka’ya 118 odalı otel yaptı.


Beşana sektörle İzmir ekonomisinin önemli aktörlerinden Savranoğlu Grup, turizm alanında yeni bir yatırıma daha imza attı. Grup, Best Western Plus Hotel Konak’ın ardından lüks segmentteki ikinci oteli olan Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İlçenin ilk business oteli bölgedeki boşluğu doldurmaya ve ilkelere imza atmaya talip. Savranoğlu Grup’tan Sesa Deri’nin ortakları Abdullah Sadık Savranoğlu ve Sefa Savranoğlu ile otelin genel müdürü Adil Çakır basın toplantısı düzenlendi.


HEM SANAYİ, HEM HİZMET


Deri sektörünün Savranoğlu ailesinin ana iş kolu olduğunu ifade eden 3’üncü kuşak temsilcisi Abdullah Sadık Savranoğlu, “Son 15 yıllık periyotta sanayici yıprandı. Hizmet sektöründe ise hızlı büyüme var. 1988’de turizmdeki ilk yatırımız olan Best Western Plus Hotel Konak’ın ardından geçen yıl da perakende alanında İzmir Park’ı açtık. Şimdi yine iyi bildiğimiz bir alanda yatırım kararı aldık ve ortaya Best Western Premier Karşıyaka çıktı. 15 Kasım’dan beri deneme konaklamaları yaptırıyoruz. 20-23 Ocak gibi de resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz” bilgisini paylaştı.


BÖLGE HAREKETLENİYOR


Yatırımın 3 yıl önce bölgenin ihtiyacından yola çıkarak başlandığı bilgisini veren Abdullah Sadık Savranoğlu, şöyle devam etti: “Karşıyaka’nın son uç köşesi. Burada hem Atatürk OSB’nin, hem de sanayi anlamında kuzeye doğru büyüyen İzmir’in yoğunluğu var. Özellikle Aliağa’da Petkim tarafından yapılan rafinerinin getirdiği hareketlilik yaşanıyor. Dolayısıyla bu tarafta boşluk gördüğümüz için bu yatırımı hayata geçirdik. Tamamen son teknolojiyle donatılmış bir iş oteli olarak tasarlandı.”


SIRA İSTANBUL’DA


Gelecek planları hakkında da bilgi veren Abdullah Sadık Savranoğlu, “Otel konusunda İstanbul’da da yer almak istiyoruz. Orada sektör çok hızlı gelişiyor. Arsalarımız var. Buradan alacağımız sonuca göre ilerleyen yıllarda yatırımlarımıza yön vereceğiz” dedi.


KOLONSUZ SALON


Genel Müdür Adil Çakır da, 69 standart, 22 connection, 1 engelli, 24 junior suite ve 2 premier suit olmak üzere 118 odayla hizmet vereceklerini ifade ederek, “Son teknolojiyle dizayn edilmiş toplantı odalarımız ile 20 kişiden 2 bine kadar pek çok toplantı ve davete ev sahipliği yapacak durumdayız. Bin kişilik kolonsuz Nergiz Kongre ve Balo Salonu ile İzmir’de önemli bir boşluğu doldurmaya talibiz. Burası da yılbaşı organizasyonuyla açılacak” bilgisini verdi.


Hürriyet Ege


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Savranoğlu Grup, Karşıyaka'da BestWestern Premieraçtı Ege Bölgesi'de inşaat, AVM ve turizm alanında yatırımları bulunan Savranoğlu Grup, İzmir Karşıyaka'da otel açtı. Best Western Premier Karşıyaka Hotel, iş dünyasının beklentileri dikkate alınarak tasarlandı. Otel elegan ambiyansı ile konaklamaların yanı sıra organizasyonlar için de Karşıyaka'da önemli bir boşluğu dolduracak. 69 standart, 22 connection, 1 engelli, 24 junior süite ve 2 premier süite olmak üzere 118 odası, bin kişilik kolonsuz kongre-balo salonu, 5 toplantı salonu, spa ve fitness merkezi ile müşterilerine hizmet verecek olan Best Westeren Premier Karşıyak, son teknoloji ile dizayn edilmiş 2 bin kişilik toplantı odaları bulunuyor. 


Dünya


Geri Dön