29 / 03 / 2024

Savranoğlu'ndan 47 milyon dolarlık AVM yatırımı!

 Savranoğlu'ndan 47 milyon dolarlık AVM yatırımı!

Savranoğlu'ndan 47 milyon dolarlık AVM yatırımı GÜLİZ YİLDİZ ZEBEN Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişe sahip İzmirli bir şirketler grubu olan Savranoğlu, İzmir'e yeni bir yatırım daha kazandırmanın gururunu yaşıyor.




Savranoğlu'ndan 47 milyon dolarlık AVM yatırımı GÜLİZ YİLDİZ ZEBEN Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişe sahip İzmirli bir şirketler grubu olan Savranoğlu, İzmir'e yeni bir yatırım daha kazandırmanın gururunu yaşıyor. Deri, otelcilik, inşaat, zeytinyağı sektörlerinde Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan grubun ilk alışveriş merkezi yatırımı olan İzmirpark sonbaharda açılıyor. Savranoğlu Grup Yönetim Kumlu Başkanı Mehmet Sina Savranoğlu, Yönetim Kumlu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu, Genel Müdür Dr. Şükrü Aslanyürek, Proje Yöneticisi Murat Erman, Proje Mimim Ziya Canbazoğlu ve AVM Müdürü Fulya Doğan Gülsün, Best Western Hotel Konak'ta düzenledikleri toplantı ile projenin lansmanını gerçekleştirdi. 


İzıııir için harcamak vizyonumuz Yatırımlardan doğan kazançlarını yine  İzmir  için harcamayı şirketin vizyonu haline getirmiş olan Savranoğlu'nun gerçekleştirdiği, İzmirpaık AVM Projesi'niıı yatın m bedeli 47 milyon doku' olarak belirtildi. İzmirpark'ta yaklaşık 450 kişiye istihdam sağlanacak. Savranoğlu Ailesi'nin 3. kuşak temsilcisi Abdullah Savranoğlu, "Izmirpark zaman, mesafe, fiyat gibi pek çok konuda İzmirlilerin yaşamlarına avantajlar getirecek" dedi. 


Genel Müdür Dr. Şükrü Aslanyürek İzmirpark'ın herkesin evinin salonu olacağını, insanların evlerinde değillerse İzmirpark'ta olacaklarını kaydetti. 

AVM'nin Müdürü Fulya Doğan Gülsün ise Eşrefpaşa kültürünü Konak Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri projelerle yeniden canlandıracaklarını söyledi. Gülsün, "İzmirpaık Kadın Kulübü ile en güzel projelere ve bilinçlendirme çalışmalarına imza atacağız" diye konuştu. Projenin Mimarı Ziya Canbazoğlu. İzmirpark'ın yeşil bina sertifikası almaya uygun tasarladığım kaydetti. 

Savranoğlu Yetkilileri, her zaman ihtiyaçları karşılamaya yönelik yatırımlar yapmayı planladıklarım, bu sebeple Karşıyaka'da Best Westenı Business Otel projelerinin de eş zamanlı devam ettiğini belirtti. 


Geri Dön