18 / 04 / 2024

Say Yapı 9. gayrimenkul fuarına katılıyor!

 Say Yapı 9. gayrimenkul fuarına katılıyor!

Say Yapı Teknoloji, İstanbul Hilton Convention Center’da 25-26 Nisan tarihlerinde düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Körfez Ülkeleri’nden önemli yatırımcıların katılacağı 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’ne katılıyor.



Philippe Starck imzalı yooistanbul ve tarihi Sandoz yalısı restorasyonu gibi prestijli projelere imza atan Say Yapı Teknoloji, İstanbul Hilton Convention Center’da 25-26 Nisan tarihlerinde düzenlenen  Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Körfez Ülkeleri’nden önemli yatırımcıların katılacağı 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’ne katılıyor. 


Bir Digicom Grup şirketi olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji, sektörün önde gelen gayrimenkul firmalarının ve özellikle körfez ülkelerinden önemli iş otoritelerinin ve yatırımcılarının katıldığı fuarda projelerinin tanıtımını gerçekleştirecek. 


Gayrimenkul sektöründe butik konut ve önemli restorasyon projeleriyle adından söz ettiren Say Yapı Teknoloji fuarda; yooistanbul rezidansları, Starlife Silivri villaları ve Sandoz Yalısı Restorasyonu çalışmalarıyla yer alacak. 


'yooistanbul' rezidans projesi, dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck ile ortaklığa imza atan Say Yapı Teknoloji tarafından İstanbul'da Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu üçgeninde inşa edilmekte. İstanbul’un en lüks projelerinden biri olan yooistanbul, 22 bin metrekarelik alan üzerinde 11 bloktan oluşuyor. Eşsiz İstanbul Boğazı manzaralı projenin yüzde 80’i yeşil alandan oluşuyor. yooistanbul,  özellikle yabancı yatırımcıların İstanbul’daki en gözde projelerinden biri...


Say Yapı’nın, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Silivri’de gerçekleştirdiği ‘Starlife Silivri’ 90 villalık özel bir proje. 3. köprü ve Kanal İstanbul projelerinin bağlantı yollarında yer alan Silivri'nin en gözde yaşam alanı Starlife. Üç ayrı tip villadan oluşan Starlife Silivri 100 dönüm arazi üzerinde konumlanıyor. Starlife Silivri villa projesi; ayrıcalıklı mimarisi, özel havuz yapımına elverişli müstakil geniş bahçeleri, şık peyzajı, geniş ortak yaşam alanları, 24 saat güvenlik hizmeti, yüzme havuzu, spor merkezi ve sosyal tesisleri ile bölgenin en prestijli özel villa projeleri arasında yer alıyor. 


Say Yapı’nın 2012 yılında restorasyonunu tamamladığı  'Tarihi Sandoz Yalısı', Boğaz’ın en nadide yalılarından... 1870’lerde yapılmış olup ilk sahibi Monsieur Pardoe olan  yalının, Avrupa Klasik Ahşap uslubuna uygun mimari yapısı, orijinal haline uyumlu olacak biçimde, günümüz teknolojik unsurları da ilave edilerek büyük bir titizlikle Say Yapı tarafından tamamlanmıştır. 





Geri Dön