25 / 04 / 2024

Say Yapı Yooistanbul'da metrekaresi 10 bin dolara!

Say Yapı Yooistanbul'da metrekaresi 10 bin dolara!

Sosyal alanları Philippe Starck tarafından tasarlanan Say Yapı Yooistanbul'da metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olarak belirlendi. Yooistanbul, 2012'nin Haziran ayında tamamlarak sahiplerine teslim edilecek



Say Yapı Yooistanbul'un sosyal alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı. Yooistanbul Konutları, 22 bin metrekare üzerinde inşa ediliyor. Yooistanbul'da ortak yaşam alanlarına büyük ilgi gösteriliyor.  Yooistanbul Konutları'nın sosyal alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı. 

2012'nin Haziran ayında tamamlarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Ulus Yoo İstanbul, 5 katlı 11 blokta toplam 100 konuttan meydana geliyor.

250 milyon dolar yatırımla yükselen proje, Ulus'ta hayata geçiriliyor. Metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olan projede açık ve kapalı havuz, spa, Club House, Lounge, kütüphane dining pavilion, açık hava şöminesi gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.

Philippe Starck’ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu, dünyanın ilk ve tek global emlak, tasarım yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı’nın işbirliğinde yapılan Yoo İstanbul Evleri, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. 

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön