20 / 04 / 2024

Sayın Prefabrik İnşaat bu yıl farklı projelere imza atacak!

Sayın Prefabrik İnşaat bu yıl farklı projelere imza atacak!

Sayın Prefabrik İnşaat şirketi bu yıl farklı projelere imza atacak. 2015'de büyümesini sürdüren şirketin Genel Müdürü Bülent Kılıç, şirket hakkında açıklamalarda bulundu.



Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Bülent Kılıç;


“Sayın, bu yıl farklı projelere imza atacak” 

Hararetli bir yılı  geride bıraktık..  Bir yıllık süreçte piyasalar, iki seçimin art arda yaşanması, terör olayları ve yurt dışarıda faiz politikalarının belirsizliği nedeniyle kırılgan ve duyarlı bir yıl geçirmiştir diyen Kılıç,  “Bütün bu yaşananlara rağmen, 1977 yılında Mehmet Sayın şirketi olarak üretime başlayan Sayın Prefabrik İnşaat San. ve Ticaret A.Ş.  modern düşünce ve teknolojiyle donatılmış yedi üretim tesisi, motivasyonu yüksek çalışanları, koşulsuz kalite anlayışı ve kaliteyi özenle müşterilerine sunma çabası ile ilkelerinden ödün vermeden sektördeki ilerleyişini daha önce de olduğu gibi 2015 yılında da sürdürmüştür” dedi. 

SAYIN ÇEVREYE KARŞI DUYARLIDIR

Türkiye Hazır Beton Birliği ve Türkiye Prefabrik Birliği üyesi olduklarını bildiren Sayın A.Ş. Genel Müdürü Bülent Kılıç konu hakkında şunları söyledi:

 “İller bankası ve DSİ kalite kabulünü gerçekleştirmiş, ürettiği bütün ürünlerin kalite belgelerini alarak mükemmeliyetçi bir anlayış ile hizmet verdiğimiz tüm sektörlerde kaliteli, güvenilir ürünler sağlamayı, verilen hizmet sonrası müşteri memnuniyetini karşılamayı ve kendisinden bekleneni her zaman yerine getirmeyi kendisine hedef bilmiştir. Çevre Yönetim Sistemi belgesi olan firmamız, çevreye karşı duyarlı, modern yaşam alanlarının alt yapısını kurarken doğayı ve içindeki tüm varlıkları bugünüyle ve yarınıyla koruma bilinci ve hassasiyetini bundan sonra da her projesinde sürdürecektir. “


2015’DE ŞİRKETİMİZ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRDÜ

Kılıç, geçen yıl seçimler nedeniyle sıkışan ekonomide bile Sayın A.Ş.’nin büyümesini sürdürdüğü belirtti. Firmamız, tercih edildiği bir çok taahhüt işlerini zamanında ve eksiksiz gerçekleştirmiştir diyen Sayın A.Ş. Genel Müdürü Bülent Kılıç, “Şirketimiz teknoloji ve değişimi sürekli izler. Makine ve teçhizat parkını yenilemiş, geçen yıl da büyümesini gerçekleştirmiş, övünülecek projelerin altına imzasını atmıştır” diye konuştu.

Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesindeki tesisler ve üretimlerimler hakkında da detaylı bilgiler veren Kılıç: “Afyon Organize Sanayi Bölgesinde Parke boru tesislerinde buhar kürlü entegre contalı beton boru ve prefabrik baca elemanları ile her çeşit beton parke, yağmur oluğu ve bordür, prefabrik tesislerinde, buhar kürlü prefabrik yapı ürünleri, hazır beton tesislerinde bütün dayanım sınıflarda hazır beton,  Anıtkaya ve Beyyazı’da bulunan taş ocağı tesislerinde çeşitli ebatlarda agrega,  Emirdağ bölgesindeki hızlı tren köprü kiriş tesislerinde prefabrik köprü kiriş elemanları, Uşak OSB içinde yer alan prefabrik tesislerinde prefabrik entegre buhar kürlü prefabrik yapı ürünlerini üretiyor” ifadelerini kullandı.


SEKTÖRDEKİ PAZARIMIZ SÜREKLİ ARTIYOR

Çalışmalarımızda her şeyin başında verimliliğin geldiğine inanan şirketimiz verimliliğini artırmak için projeler geliştirip, çalışanlarını eğitmiş, üretim süreçlerine herkesin katılımını sağlamış böylelikle İşimizin en zor kısmı olan uygulama süreçlerini dikkatle hayata geçirmiştir diyen Sayın A.Ş. Genel Müdürü Bülent Kılıç, “Bu çalışmalarımızla;  2015 yılının ilk çeyreğinde yaşan zorlu iklim şartlarının sebep olduğu üretim açığı yılın geri kalan kısmında kapatılmış, aynı zamanda bir önceki yıla göre yüzde 20 daha verimli bir üretimin yapılmasını sağlamıştır. Bütün bu faaliyetler içinde sürekli yürütülen ARGE çalışmaları ile üretim maliyetlerimiz her geçen gün biraz daha aşağıya çekilerek pazardaki konumumuz sürekli güçlendirilmiştir” şeklinde konuştu.  

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLE ORTAK ŞİRKET KURDUK

Geçen yılın son çeyreğinde, Ankara’da Hacettepe Üniversitesi ile Hacettepe Yapı Elemanları ve Teknolojileri San. Ve Tic. A.Ş. firmasını kurduklarını belirten Sayın A.Ş. Genel Müdürü Bülent Kılıç,açıklamasının son bölümünde şu görüşlere yer verdi:

“Çalışmalarımız neticesinde 2015 yılında müşterilerimizden gelen yoğun talepler ve yurt dışı projelerinde firmamızın çözüm ortağı olmasına ilişkin firmamıza gösterilen teveccüh bizleri onurlandırmış, gelecekte atmayı düşündüğümüz adımlar için bizleri motive etmiştir. Bu kapsamda arayışlar içine girilmiş, yurt dışı ve yurt içi birçok geziler yapılmış ve görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Yapılan çok sayıdaki fizibilitelerin neticesinde mevcut teknolojiyi geliştirmek, ARGE faaliyetleri ile üretim çeşitliliğini artırmak için yatırım yapma kararı alınmıştır. Bu maksatla 2015 yılı son çeyreğinde Ankara’da Hacette Üniversitesi ile ortak Hacettepe Yapı Elemanları ve Teknolojileri San. ve Tic. A. Ş.  firması kurulmuş olup,  Ankara  bölgesinde inşa edilecek Prefabrik tesisleri ile yine bu proje kapsamında Hacettepe Üniversitesi içinde kurulacak yapı laboratuvarı ile ilgili kuruluş çalışmalarına başlanmıştır.  Sonuç olarak Bizler Sayın çalışanları olarak hep bir ağızdan diyoruz ki; Her zaman ihtiyaçları analiz eden bir vizyonla hareket edip, 2015 yılındaki başarılı sonuçlarımızı 2016 yılında da sürdürecek, çeşitliliğe, tasarıma, kaliteye, global bir marka olma yolundaki çalışmalarımıza farklı projelere imza atarak, 2016 yılında da yolumuza devam edeceğimizi gururla ifade ediyoruz.”


 


Türkeli Gazetesi


Geri Dön