29 / 03 / 2024

Scania yeni inşaat serisi ile ürün ağını genişletti!

Scania yeni inşaat serisi ile ürün ağını genişletti!

Scania, zorlu arazi koşullarında yüksek performans ekle etmek için tasarlanan yeni inşaat araçları ile ürün gamını genişletiyor. Scania, yeni inşaat araçları ile en zorlu çalışma koşullarında bile maksimum çalışma süresi sağlamayı amaçlıyor.



17,5 mm. güçlü şasisi, yeni Opticruise-otomatik şanzıman seçeneği, "Off-Road Performans" modu ve düşük hızda dahi üstün fren performansı sağlayan yeni ScaniaRetarderopsiyonu ile öne çıkıyor. 


Scania, yeni inşaat araçları ile en zorlu çalışma koşullarında bile maksimum çalışma süresi sağlamayı amaçlıyor. P ve G kabin seçeneklerinden oluşan yeni Scania inşaat araçları, arazi şartlarına uygun, darbeye dayanıklı ön panjur ve tampon tasarımının yanı sıra üstyapı montajını kolaylaştıran özellikleri ile bakım ve onanma ihtiyaç duymadan uzun süre çalışabilmesi için geliştirildi. Yeni Scania inşaat araçları. Avrupa'nın en büyük test merkezinde şiddetli yağmur ve kar fırtınalarının oluşturulduğu iklim tüneli başta olmak üzere birçok ağır testten geçirildi. -35 ile +50 derece arası sıcaklık, yüzde 15 ile yüzde 96 arası nemli oıtam testlerini başarıyla geçen inşaat araçlarında en iyi performans değerleri elde edildi. Yeni Scania İnşaat serisi araçlarda, SCR sistemine sahip 9, 13 ve 16 litrelik motor yelpazesinde, 250 beygir gücünden Scania'nın en güçlü motoru olan 730 beygir gücüne kadar, Euro 5 normlarına sahip geniş bir yelpaze sunuluyor. Scania Opticruise Otomatik Şanzımanda "Off-Road" modu ağır koşullarda ideal sürüş imkânı sunuyor. 


'HEDEFİMİZ YÜZDE 10 PAZAR PAYI' 


DOĞUŞ Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin. "Bildiğiniz gibi halihazırda devam eden ve planlanan birçok büyük inşaat projesi ve tüm bunların yanı sıra hemen her yerde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları bulunuyor. Bu çalışmaların da etkisiyle ağır ticari araç pazın geçtiğimiz yıl 31 bin civarında tamamlandı. 


Bu satışların yüzde 22'sini inşaat araçları oluşturdu. Biz de Scania markası olarak tüm büyük projelerde yer almak istiyoruz. Scania olarak yılın ilk çeyreğinde toplam pazardaki büyümenin çok üstünde bir performans göstererek toplam pazarın 3 katı üzerinde bir artışla 741 adetlik satış gerçekleştirdik. Bu sayede Pazar payımızı 4 puandan fazla artırdık. 2015 yılının genelinde ise toplam pazarda yüzde 20'ye yakın bir büyüme yaşanmasını bekliyoruz. Bildiğiniz gibi Türkiye, Avrupa Birliği egzoz emisyon normlarını takip ediyor. Gelecek sene Euro 6'ya geçileceğinden talep öne çekilebilir. Bunun da etkisi olursa toplam Pazar 40 bine kadar gidebilir. Bizim hedefimiz ise 3-500-4.000 aralığında satış ile yüzde 10 Pazar payı elde etmek. " dedi.


Ortadoğu


Geri Dön