29 / 03 / 2024

Schindler Türkiye Yeni Eğitim Merkezi’ni açtı!

Schindler Türkiye Yeni Eğitim Merkezi’ni açtı!

Resmi açılışı Schindler Güney Avrupa CEO’su Didier Gaudoux tarafından yapılan yeni merkez, 1200 metre kare açık alan ile 700 metrekare kapalı alandan oluşuyor ve yılda yaklaşık 1000-1200 kişiye eğitim sağlanması hedefleniyor...



Çalışanlara A’dan Z’ye eğitim sağlamak amacıyla yapılandırılmış olan eğitim merkeziyle Schindler Türkiye önemli bir insan kaynağı yatırımı yaptı.


Resmi açılışı Schindler Güney Avrupa CEO’su Didier Gaudoux tarafından yapılan yeni merkez, 1200 metre kare açık alan ile 700 metrekare kapalı alandan oluşuyor ve yılda yaklaşık 1000-1200 kişiye eğitim sağlanması hedefleniyor.


Türkiye’de bir ilk

Bu alanda Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Schindler Eğitim Merkezi’nde teorik eğitimlerin yanı sıra güvelik için önemli olan montaj ve bakım eğitimleri de teorik ve pratik olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca, asansör sektörüyle ilgili teorik açılardan yeni ürün geliştirme teknolojilerine kadar katılımcıların eğitim alma imkanı olacak.

 

Marmaray ve Kadıköy - Kartal metrosu gibi projelere imzasını atan Schindler’in bu yatırımını hakkında Güney Avrupa CEO ‘suDidier Gaudoux “Türk pazarındaki başarının sürdürülebilirliği açısından insana yönelik eğitimin gelişim açısından çok önemli olduğunu ve eğitim konusuna öncelik verdiklerini” belirtti.


 

Schindler Türkiye Hakkında:

1874 yılında İşviçre’de kurulan asansör ve yürüyen merpen sektörünün öncülerinden Schindler Group, dünyanın tümünde günde bir milyar kişinin taşınmasını sağlayan çözümlerin üreticisi. Şirketin başarısının ardında 100’ü aşkın ülkedeki 48.000 çalışanı yer alıyor.

 

 


Geri Dön