24 / 04 / 2024

Schneider Electric'ten ödüllü seri Smart-UPS!

Schneider Electric'ten ödüllü seri Smart-UPS!

Kritik güç ve soğutma sistemlerinde global lider olan APC by Schneider Electric,, dünyanın en kaliteli ve güvenilir güç koruma sistemini ödüllü Smart-UPS serisi çözümleri ile sağlıyor



APC by Schneider Electric tarafından yoğun Ar-Ge yatırımları sonucunda geliştirilen Smart - UPS serisi, sistemlerin ve ekipmanların elektrik kesintileri, ani voltaj yükselmeleri gibi elektriksel problemlerine karşı tam koruma sağlarken, PC güç koruması, network, server aydınlatma ve kritik uygulamar için de kesin çözüm sağlıyor.

Smart UPS ile çözümler Kolaylaşıyor …

APC by Schneider Electric 'in 25 yıllık tecrübesi, innovatif teknolojisi, kaliteli ve güvenilir çözümleri ile dünyanın en popüler UPS 'i olan ödüllü Smart UPS kritik iş sunucularını, ses ve veri ağlarını, satış noktasını, perakende/banka geri ofisi ve ATM'leri korumak için üst düzey bir UPS çözümü sunuyor. Dünya çapında kurulmuş 10 milyonun üzerinde ünite ve 15 yıldan fazla kanıtlanmış performansı ile Smart UPS, yüksek güvenilirliği ile kritik uygulamalarında kullanıcıların vazgeçilmezi oluyor.

Tek durakta çözüm kaynağı olan APC by Schneider Electric, yüksek gerçek güç çıkışı, uzun çalışma süresi, sine wave çıkış, 16-segment LED görüntü ekranı ve akıllı batarya yönetimi bulunan ödüllü Smart UPS ile sınıfında öncü olma özelliğini devam ettiriyor. UPS'inizin performansını yükseltmek için opsiyonel aksesuarların kurulumunu sağlayan dahili aksesuar bölmesi SmartSlot ile ilave yönetilebilirlik mümkün oluyor. Ayrıca PowerChute ® yönetim yazılımı BT yöneticilerine güvenlik sisteminin kapatma konforu ve gelişmiş UPS yönetimi sağlıyor.

APC tarafından tasarlanıp üretilen ve ücretsiz 7/24 teknik desteği bulunan Smart-UPS ile  tüm ağınızı güvenle kontrol altında tutabilirsiniz.



Geri Dön