28 / 03 / 2024

SDLG, Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanını yaptı!

SDLG, Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanını yaptı!

Komatek Fuarı'nda Türkiye lansmanı yapılan SDLG, pazara hızlı bir giriş yaptı. Bu atılımdan alınan ilk meyveler ise; müşterilerden gelen yoğun talep ve SDLG kullanıcılarının duyduğu yüksek memnuniyet.



Yaklaşık 45 yıldır Çin’de lastikli yükleyici üreten ve günümüzde yıllık ortalama 35 bin adetlik kapasitesiyle dünyanın en büyük lastikli yükleyici üreticisi olma unvanını elinde bulunduran Shandong Lingong İş Makinaları, SDLG markalı ürünlerini Türkiye pazarına sundu. Türkiye’de distribütörlüğünü ASCENDUM Makina’nın yaptığı SDLG, satışa sunulduğu ilk andan itibaren iş makinası kullanıcılarından geçer not aldı.


SDLG sağlam adımlarla ilerliyor

Türkiye’de satışa sunulan ilk SDLG markalı ürün ise firmanın oldukça iddialı olduğu LG958L lastikli yükleyiciydi. ASCENDUM Makina’nın yaygın, uzman ve güçlü satış sonrası ağı güvencesinde satışa sunulan SDLG marka makinaların Türkiye’deki başlangıç yılından SDLG Satış Müdürü Alper Kaya oldukça memnun olduğunu belirtiyor. Kaya, Haziran ayında gerçekleştirilen genel seçimler ve sonrasında döviz kurlarında yaşanan hareketliliğin, hem Türkiye hem de ithalat yapan firmalar için zor bir dönem yarattığına dikkat çekiyor ama “Olumsuz şartlara rağmen SDLG markası ile iyi bir başlangıç yaptık” diyerek mutluluğunu ifade ediyor. Gerçekleşen satışlarla Türkiye’nin hemen her bölgesinde referans oluşturmaya başladıklarını da ifade eden Kaya, “Özellikle gelen ilk yorumlar çok olumlu. Müşterilerimizin memnuniyeti, kısa sürede çok yol kat edebileceğimizi gösteriyor” sözleriyle SDLG’nin ülkedeki ilk senesini özetliyor. Gelecek planlarından da kısaca bahseden Kaya, sözlerini şöyle bitiriyor: “2016 yılında yeni model ve ürün grupları ile pazarda olacağız. İki yıl içinde ise SDLG markasını iş makinası sektöründe daha sık duyacaksınız.”


ASCENDUM güvencesiyle gelen başarı

SDLG marka makinalar bugün hazır beton, kum, tarım ve kamyon yükleme işlerinde sıkça tercih edilmeye başlandı. Bunda makinaların işe uygunluğu ve performansının yanı sıra, ASCENDUM Makina’nın pazardaki güçlü konumu ve güvencesinin de rolü büyük. Yaygın servis ağı ve bulunabilirliği yüksek, uygun yedek parçalarıyla SDLG markalı ürünlerin önümüzdeki senelerde de iş makinası kullanıcıları için önemli bir seçenek olacağı şimdiden gözüküyor.





Geri Dön