24 / 04 / 2024

Sea Homes Çeşme'de teslimler 2016 Haziran'da!

Sea Homes Çeşme'de teslimler 2016 Haziran'da!

İzmir Çeşme'deki Paşa Limanı Koyu'nda hızla yükselen Sea Homes projesi, 17 farklı tipteki 31 adet lüks residence daireden meydana geliyor.



Mimar Rıfat Baltaoğlu tarafından tasarlanan ve Homes imzası ile yükselen lüks residence projesi Sea Homes,  İzmir  Çeşme'deki Paşalimanı Koyu'nda hayata geçiriliyor. 2016 yılı Haziran ayında tamamlanarak teslim edilecek olan Sea Homes projesinde 30 metrekare ile 245 metrekare  aralığında, stüdyodan penthouselara kadar uzanan 17 farklı tipte toplam 31 residence daire yer alıyor.

 

Jakuzili terasları ve plajıyla dikket çeken Sea Homes yıl boyunca tatil atmosferinde yaşam vaad ediyor. Özel tasarım Gaggenau, Gervasoni, Miele gibi dünyanın en seçkin mutfak eşyaları ve mobilyaları ile yerden tavana kadar döşenmiş  residence dairelerin “anahtar teslim” olarak hazırlandığı Sema Homes'ta  resepsiyon, house keeping, concierge ve benzeri servisler tecrübeli bir ekip tarafından sunuluyor. 

 

Açık yüzme havuzu, restoranlar, teras, güneşlenme alanları sinlenme alanları, plaj, çocuklara özel oyun alanları ve spa keyfi sunan Sea Homes projesinde doğayla iç ie huzurlu  ve lüks bir tatil sunuluyor.


Star


Geri Dön