19 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy 1. etap teslimleri ne zaman?

Sea Pearl Ataköy 1. etap teslimleri ne zaman?

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul’le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesinin satışlarının yüzde 35’ini tamamladı. Sea Pearl’ün ilk etap teslimleri 2017 Temmuz’u olarak hedefleniyor..



Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında yaptığı nitelikli projelerle sektördeki önemli yerini koruyan Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul’le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesinin yüzde 35’ini sattı. Metrekare fiyatı 7 bin 200 dolardan başlayan ve Ataköy sahilinde denize sıfır bir konumda iki etap halinde yükselen Sea Pearl’ün ilk etap  teslimlerinin Temmuz 2017’de yapılması planlanırken, Sea Pearl projesi için firma bünyesinde 3 ayrı ödeme planı uygulanıyor. Bunlardan ilkine göre yüzde 5 peşin, 48 ay eşit taksit, ikincisine göre yüzde 10 peşin 36 ay vade farksız; son ödeme planına göre ise yüzde 5 peşinat ile banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.


Tasarımı da dikkat çekici


Ataköy’de denize sıfır bir konumda bulunan ve bulunduğu konum dolayısıyla ulaşım açısından merkezi bir konuma sahip olan Sea Pearl’deki tüm bağımsız bölümler deniz manzarasına hâkim bir konumda yükseliyor. SeaPearl’ün peyzaj tasarım kurgusu çağdaş ve gelenekselin aynı potada yorumlanmasıyla ortaya çıkarılıyor. Projenin peyzaj plan kararlarında, barok izler taşıyan eski saray ve bahçelerden esinleniliyor. Bina cepheleri çağdaş kent kültürünü yakalamak amacıyla, Türk kültür ve geleneğinin modern bir yorumu olarak ele alınıyor. Mevcut Ataköy yerleşimine bakan arka cephelerdeki görkemli girişler kaliteli malzemelerle tasarlanıyor ve bu mimari yaklaşım, cephenin asli yapısını oluşturan Selçuklu yıldızının modern yorumuyla perçinleniyor.


YATIRIMCILARDAN TAM NOT ALMIŞTI


Katıldığı Cityscape Global ve MIPIM 2015 fuarlarında yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devlerinden tam not alan Sea Pearl, yerli yatırımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Gerek konumu, gerek ayrıcalıklarla dolu sosyal alanları gerekse lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile İstanbul’un mega projesi unvanına sahip Sea Pearl, uzun yıllar adından söz ettirecek bir kalitede inşa ediliyor.


Star


Geri Dön