26 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy projesi

Sea Pearl Ataköy projesi

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

Dubai'de gerçekleşecek olan Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılacak olan Sea Pearl Ataköy projesi, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy bölgesinde inşa ediliyor. Projede ön satış süreci başladı...



Atatürk Havalimanı'na yakın konumda inşa edilen Sea Pearl Ataköy projesi toplamda 1,474 adet daireden meydana geliyor. Proje,  Kuzu Grup  imzası taşıyor.


Dairelerin, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ataköy  Sea Pearl  projesi, Dubai'de gerçekleşecek olan Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılacak. 


İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesi içerisinde; konut, beş yıldızlı otel, lüks markalar, butikler ve restoranlar mevcut. 


Sea Pearl Ataköy projesi


Yatırım bedeli 2.7 milyar dolar olarak belirlenen Sea Pearl projesinde teslimlerin 2017 yılının ilk yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje, 128 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Yalı Ataköy ve Tavros projelerinin yanında konumlanan Sea Pearl Ataköy projesi içerisinde yer alan dairelerin ön satış sürecine başlandı. 


Sea Pearl satış ofisi

Tel: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön