28 / 03 / 2024

Seba Akdağ Dream'i Reha Medin satacak!

Seba Akdağ Dream'i Reha Medin satacak!

Seba Akdağ  Dream'de tüm satış ve kiralama işlemleri Reha Medin Emlak Hizmetleri Gayrettepe Ofisi tarafından yürütülüyor



Seba Akdağ Dream İstinye bölgesine en hakim tepelerden birinde bulunmaktadır. Yeri ve konumu ile bir adım öne çıkmaktadır. 35 bin metrekare alan üzerinde 14 blok ve 88 daireden oluşan Seba Akdağ Dream'de sıra dışı mimari, yüksek kalite malzeme, çoklu sosyal alanlar ve geniş otopark yeşil alanlar ilk bakışta dikkat çeken unsurlardı.

Seba Akdağ Dream'de tüm satış ve kiralama işlemleri tek elden Reha Medin Emlak Hizmetleri Gayrettepe Ofisi tarafından yürütülmektedir. Site içinde örnek dairelerden biri bu iş için tahsis edilmiştir.

Seba Akdağ Dream'de site girişinden itibaren otopark alanlarının yer altına alınmış olması site içinin egzoz dumanından arındırılmasını sağlamıştır. Seba Akdağ Dream'de özellikle bahçe dubleksleri gerek bahçe kullanımı ve gerekse bloklar arası mesafenin uzak olmasından dolayı en çok tercih edilen daireler olmuştur.

Seba Akdağ  Dream'de projenin yaklaşık yüzde 35'lik kısmı doğrudan kiraya verilecektir. Buda özellikle yeni ve lüks projelerde satın almaktan ziyade kiralama yolunu tercih edenler için artı bir seçenek taşımaktadır. Bölgenin de konumundan dolayı özellikle yabancı müşteriler için cazip bir durum oluşturmaktadır. Yüksek güvenlik önlemleri olan site, özellikle konsoloslukların blok kiralamaları için cazip durumdadır.

Seba Akdağ Dream'de site sakinleri için çok seçenekli sosyal alanlara yer verilmiş olup bunlar sitenin muhtelif bölgelerine dağıtılarak bloklar arasındaki mesafe en aza indirilmeye çalışılmıştır. Seba Akdağ Dream'de ön plana çıkan sosyal alanlar; açık - kapalı yüzme havuzları, spa, buhar odaları, hamam, jakuzi, aikido, fitness salonlar, çocuk oyun alanları, tenis kortu, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, kapalı otoparklar bulunmaktadır.

Seba Akdağ Dream'de sadece 3 adet bahçe dubleksi, 3 adet çatı dubleksi ve 2 adet ara kat daire kalmıştır. Bahçe dubleksleri 301 metrekare, çatı dubleksleri 316 metrekare ve ara katlar 168 metrekaredir. Satış fiyatları 800 bin dolardan başlayıp 1 milyon 500 bin dolara kadar değişmektedir. Seba Akdağ Dream'de Aralık 2009'dan itibaren yaşamın başlaması planlanmaktadır.

0212 277 03 76

www.sebainsaat.com.tr

[email protected]

İlgili haber 

Seba Akdağ Dream'de 800 bin dolara!

 


Geri Dön