29 / 03 / 2024

Seba Gacemer: Sinpaş yeni yıla 3 projeyle giriyor!

 Seba Gacemer: Sinpaş yeni yıla 3 projeyle giriyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Aydos Country bu yıl 5. ve son projemiz, 2015’e biri İstanbul Bomonti, ikisi ise Ankara’da olmak üzere 3 yeni projeyle başlayacağız” dedi.



Yıl içinde Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ın ardından beşinci proje Aydos Country’nin satışına başlayan Sinpaş GYO, 914 konutun yer alacağı projede lansmana özel yüzde 10+5 indirim fırsatı sunuyor.


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 69-209 metrekare arasında değişecek dairelerin 231 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacağını dile getirdi. Gacemer, teslim tarihini Mayıs 2017 olarak açıkladığı projenin 2014’ün son projesi olduğunu belirterek, “2015 yılının ilk çeyreğiyle birlikte yeni projelerimize hız vereceğiz. Şimdi sırada biri İstanbul Bomonti, ikisi ise Ankara’da olmak üzere 3 yeni projemiz var” dedi.Gacemer, Sancaktepe’deki Lagün projesiyle gayrimenkul geliştirmeye başladıklarını vurgulayarak, “Sancaktepe’ye geldiğimizde burada konut sektörü hiç yoktu. bugün ise Sancaktepe konut sektörünün gözde lokasyonlarından biri oldu. İstanbul merkezine 10 dakika uzaklıktaki Aydos Country’den 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistem ulaşımı sağlanırken, yapımı devam eden 3. köprüye de Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı olacak” diye konuştu.


‘250 tane satıldı’

Gacemer, Aydos Country’nin ilk etabında satışa sundukları 500 konutun tanıtımını yapmadan, ön satış döneminde 250’sini sattıklarını belirterek, daha önce Sinpaş’tan ev alan ya da projelerini merakla bekleyen büyük bir kitle olduğunu vurguladı. Aydos ormanının 1300 futbol sahası büyüklüğünde olduğuna dikkat çeken Gacemer, şöyle devam etti:“Alışılmış araç-yaya ulaşım kontuarından uzaklaşmak istedik. Aydos Country, 537 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’ne komşu. Tamamıyla çam ormanlarıyla kaplı yaklaşık 10 kilometrekarelik bir alana yayılan Aydos Tepesi sayesinde Sancaktepe bölgesi’nde kişi başına düşen yeşil oranı, İstanbul merkeze oranla 3 kat fazla. Aydos Ormanı’nda görülen taş rengi, manolya rengi, kiremit rengi ve koyu yeşil yaprak rengi gibi tonlar mimaride kullanılırken Aydos’un bol oksijenli havasından daha fazla yararlanmak için bütün daire tiplerinde geniş balkonlara yer verildi.”


Milliyet 



Geri Dön