25 / 04 / 2024

Seba Office Boulevard satış fiyatları!

Seba Office Boulevard satış fiyatları!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Office Boulevard

Seba Office Boulevard projesi, Seba İnşaat imzası ile Kağıthane - Cendere'de inşa ediliyor. Proje az katlı yatay mimariyle tasarlanıyor. İşte Seba Office Boulevard satış fiyatları...



Seba Office Boulevard satış fiyatları detaylarını vermeden önce proje özelliklerinden bahsedelim. 5 blok ve 204 bağımsız birim olarak yükselen proje 24 bin 621 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Kağıthane - Cendere bölgesinde yükselen Seba Office Boulevard projesi TEM Otoyolu ve E-5 gibi ana bağlantı yollarına yakın konumda yükseliyor.


Seba İnşaat imzası ile yükselen Seba Office Boulevard projesi az katlı ve yatay mimariyle yükseliyor. Projenin 66 bin 750 metrekaresi satılabilir alan olarak belirlendi.


Seba Office Boulevard projesi 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. Projede 188 tane ofis, 13 tane dükkan ve 3 tane restoran yer alıyor. Projede lansman dönemine özel ödemelerde sürprizler yapılıyor. 


Seba Office Boulevard projesi konum olarak Maslak merkeze 4 kilometre,  İstanbul  Çevre Yolu'na 6 kilometre, Kemerburgaz'a 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 14 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Seba Office Boulevard satış fiyatları

Seba Office Boulevard satış fiyatları kapsamında dükkanların metrekaresi 5 bin dolardan, ofislerin metrekaresi ise 3 bin 250 dolardan başlıyor. 


Seba Office Boulevard iletişim

Tel:02123230303

Web: http://www.sebainsaat.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön