25 / 04 / 2024

Seba Office Boulevard teslim tarihi!

Seba Office Boulevard teslim tarihi!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Office Boulevard

lndex Grup ile Seba İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Seba Office Boulevard projesi 204 bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin toplam yatırım bedeli 200 milyon dolara sahip. Seba Office Boulevard teslim tarihi haberimizde yer alıyor.



İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Cendere'de yer alan Seba Office Boulevard projesi 66 bin 750 metrekare satılabilir alan üzerinde yükseliyor. Seba Office Boulevard teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.


Seba Office Boulevard projesi 5 adet blok ve 204 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin içerisinde 188 adet ofis, 3 adet restoran ve 13 adet dükkan bulunuyor.


Seba Office Boulevard projesi 16 bin metrekare yeşil alana sahip. Projenin ortak sosyal alanları ve tam bahçe kullanımı da mevcut. 204 bağımsız bölümden oluşan projenin yatırım bedeli 200 milyon dolara sahip.


Seba Office Boulevard projesi ‘yatay ofis’ konsepti ile tasarlandı. Proje Kuzey Ormanlarının yanında yer alarak geleneksel ofisin de önüne geçiyor.


Seba Office Boulevard projesinde kat bahçeleri, oturma alanları, sosyal alanlar, süs havuzları, mini golf, masa tenisi ve basketbol sahaları, çocuk bakım alanları ve sağlık merkezi yer alıyor. Projede dükkanların metrekaresi 5 bin dolardan, ofislerin metrekaresi ise 3 bin 250 dolardan başlıyor.  


Seba Office Boulevard teslim tarihi!

Levent, Maslak, Mecidiyeköy ve Taksim gibi merkezlerin yanı sıra TEM Otoyolu ve E-5 gibi ana bağlantı yollarının yakınında bulunan Seba Office Boulevard projesinin teslim tarihi 1 Mayıs 2017 olarak planlanıyor.


Seba Office Boulevard iletişim

Adres:Ayazağa Mah. Cendere Cd. Yolu No:13 Sarıyer İstanbul (TV8 karşısı)

Tel: 0 212 289 0077

Web:www.sebaoffice.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön