16 / 04 / 2024

Seda İnşaat'ın mobil beton santraline sektörden yoğun ilgi!

Seda İnşaat'ın mobil beton santraline sektörden yoğun ilgi!

Beton santrali üretimi gerçekleştiren ve bugün üretiminin yüzde 80'ini ihraç eden Seda İnşaat ve Taahhüt. Tic. AŞ' ye ait Semix markası sektörden yoğun talep gördü.



Beton santrali üretimi gerçekleştiren ve bugün üretiminin yüzde 80'ini ihraç eden Seda İnşaat ve Taahhüt. Tic. AŞ' ye ait Semix markası sektörden yoğun talep görürken, şirketin Ar-Ge birimi tarafından geliştirilen üç yeni model mobil beton santrali de sektör tarafından büyük ilgi gördü. 



Seda İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Tayfan Güloğlu, "Ar-Ge bölümümüzün titiz çalışmaları sayesinde, piyasaya sunduğumuz, TÜBİTAK destekli TÜRKMOBİL130 (130 m3/h kapasiteli) mobil beton santral modelimiz, piyasaya sunulduğu günden bu güne kadar yüksek satış adetleri ile müşterilerimizin beğenisini kazanmıştır. Bilindik mobil santrallerin ötesinde, 3 adet daha farklı kapasitelerde çalışacak modellerimizin proje çalışmalarını tamamlayarak, imalatlarına başlanmıştır. Bu modeller önümüzdeki günlerde müşterilerimizin beğenisine sunulacaktır. Bunların yanı sıra, her tip ve kapasitede trans mikser ve damper imalatlarımız tamamlanarak test sürecindedir. Bu ürünler yıl içerisinde satışı sunulacaktır" diye konuştu. Üretimlerinin yüzde 80'ini yurtdışına ihraç ettiklerini dile getiren Güloğlu, "Rusya, Türkmenistan, Libya, Suudi Arabistan ve Kazakistan'da satış ve satış sonrası servis hizmeti sağlamaktayız. 2015'te güçlü olduğumuz pazarların yanı sıra; Afrika'da gelişmekte olan ülkelerde faaliyetlerimizi artırdık. 2015 yılında bu pazarlardan beklentimiz yüksek" diye konuştu.



Dünya 


Geri Dön