29 / 03 / 2024

Seda Tosun: Gökhan Seven'in ev kirasını ben ödüyordum!

Seda Tosun: Gökhan Seven'in ev kirasını ben ödüyordum!

Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven'in neden ayrıldığı belli oldu. Tosun, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı'' diyerek Seven'den ayrıldı.



Oyuncu Seda Tosun'u, galerici sevgilisi Gökhan Seven, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı" diyerek terk etti. 


'Mucize' filmi ile tanınan ve 'Kertenkele' dizisinde rol alan güzel oyuncu Seda Tosun'un, iki aydır birlikte olduğu galerici Gökhan Seven ile ilişkisi bitti. Seven, önceki gün güzel oyuncudan neden ayrıldığını açıkladı:


"PARA İSTEMELER BİTMEYİNCE..."


"Seda'yla uzun süredir tanışıyorduk ama yaklaşık iki aydır sevgiliydik. Fakat ilişkimiz sürekli maddiyata dayalıydı. Sürekli onun kirasını ödüyordum. Bu ödemeler ve para istemeler bitmeyince kendime de kızdım ve ilişkiyi bitirmeye karar verdim. Kendisi bence para avcısı. Bunu anladıktan sonra ilişkimizin devam etmesi mümkün değildi."


Seven'le ilişkisinin başında "Her şey çok güzel gidiyor, çok mutluyum" diyen Tosun'un, bu açıklamalar karşısında ne cevap vereceği merak ediliyor.




Sabah 


Geri Dön