20 / 04 / 2024

Sedat Peker'den şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev!

Sedat Peker'den şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev!

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev aldı. Sedat Peker facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.



Şehit Nuh Özdemir’in Ordu’nun Akkuş ilçesindeki baba evinin yenilenmesi için Başbakan Ahmet Davutoğlu talimat verdi. Aileye bir müjde de iş adamı Sedat Peker’den geldi. Peker, sosyal medya hesabından şehit Nuh Özdemir’in ailesine bir ev aldığını duyurdu. Sedat Peker facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Cennetmekan şehidimizin saygıdeğer babası ile telefonda konuşup başsağlığı diledim. Daha sonrasında ise cennetmekan şehidimizin saygıdeğer eşine ulaşarak başsağlığı diledikten sonra, üzüntülerini tüm kalbimle paylaştığımı belirttim. Cennetmekan şehidimizin artık bizlere emaneti olan eşinin, karnındaki evladının hiç değilse geleceğinin garantide olması için bir daire almak istediğimi belirterek, kendilerinden müsaade istedim. Sağ olsun saygıdeğer hanımefendi bu izni bana vererek şahsımı onurlandırdı. Cennetmekan şehidimizin eşinin ablası Samsun’da yaşadığı için ablasına en yakın evi bularak gerekli anlaşmamızı yaptık. Samsun’daki arkadaşlarımız yüce Allah nasip ederse Salı günü evin tapusunu kendilerine devredecek" ifadelerini kulandı.


Bugün


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK terör örgütü tarafından vurularak şehit edilen Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in eşine ev hediye etti. 

 

  4 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK tarafından vurulan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in Ordu’daki evinin görüntülenmesinin ardından şehidin ailesine ev bağışlayacağı sözünü veren Sedat Peker, Samsun’da aldığı evin tabusunu şehidin 5.5 aylık hamile eşi Leyla Özdemir’e iş adamı Rüştü Taşkın aracılığı ile teslim etti. Evi gezen ve evin tapusu ile anahtarını alan şehidin eşi Leyla Özdemir, Sedat Peker’e dua ederek, “Sedat Peker’den Allah razı olsun. Ömür boyu ona dua edeceğiz. Bizi ortada bırakmadığı için teşekkür ederiz” dedi.


Vatan


Geri Dön