20 / 04 / 2024

Nazım Biçer: İnşaat sektörü bir kentin can damarıdır!

Nazım Biçer: İnşaat sektörü bir kentin can damarıdır!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, "İnşaat sektörü bir kentin can damarı" dedi. Biçer. "Yeni alanları imara açmak sermaye gruplarının Adana'ya iş için akması demektir" dedi.



İnşaat sektörünün Adana'da neden durduğunu ve arsaların neden kara borsa olduğunu 5 Ocak Gazetesi olarak mercek altına aldık. İlk önce manşetimizde taşıdığımız  Adana  Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli'nin açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. 


Adana Müteahhitler Birli Başkanı Sedat Teoman Gürsesli sektörün tekrar hareketlenebilmesi için belediyelerin yeni imar alanlar açması gerektiğini savundu. Ardından dün de, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, "İnşaat sektörü bir kentin can damarı" dedi. Biçer. "Yeni alanları imara açmak sermaye gruplarının Adana'ya iş için akması demektir. Her belediye başkanı seçildiği zaman kenti farklı noktalara götürüyor. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön