28 / 03 / 2024

Sefa Demirbaş: 'Her şey dahil' sistemi kaliteyi düşürüyor!

Sefa Demirbaş: 'Her şey dahil' sistemi kaliteyi düşürüyor!

Rizeli inşaatçı bir aileden gelen Demirbaş Yapı'nın genç patronu Sefa Demirbaş, binlerce kişiye konut yapmayı sürdürürken bir yandan da gözünü butik otelciliğe dikti.



Yıldızı parladı 

Türkiye bir turizm cenneti. Üç tarafı denizlerle çevrili, yemyeşil doğaya sahip ülkemizde en popüler tatil mekanları olarak Antalya, Bodrum ve Çeşme öne çıkarken, son yıllarda en çok yıldızı parlayan yerlerden biri de Cunda. Rizeli inşaatçı bir aileden gelen Demirbaş Yapı'nın genç patronu Sefa Demirbaş, binlerce kişiye konut yapmayı sürdürürken bir yandan da gözünü butik otelciliğe dikti. 


6 ayda bitirdi

Balıkesir Ayvalık'a bağlı Cunda'da, otelci arkadaşının da teşviğiyle otel yatırımı yapmaya karar verdiğini kaydeden Sefa Demirbaş, "Çok sevdiğim için zaten yılda 5-6 kez Cımda'ya gicüyordum. Mola Cunda adını verdiğimiz butik otelimizi 6 ayda inşa edip döşedik. 12 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ettiğimiz otelimiz 21 delux, 9 suit olmak üzere deniz ve orman manzaralı 30 odadan oluşuyor" dedi. 

Günümüzde pek çok kişinin artık oda sayısı sınırlı, özel iç tasarıma sahip, kendilerini daha çok evinde gibi hissedeceği butik otelleri tercih ettiğini dile getiren Sefa Demirbaş, "Ben de hem inşaatta hem de otelde butikten yanayım. Butiğin güzelliği yapılan işin dört dörtlük, daha özenli olması. 

Çünkü organizasyon büyüdükçe kontrol ister istemez elden çıkıyor" şeklinde konuştu. 


İkincisi Bodrum'a 

'Her şey dahil' sistemin otelcilikte hizmet kalitesini düşürdüğünü savunan Sefa Demirbaş şöyle devam etti: "Biz inşaatta büyürken bir yandan da otelciliği sürdürmek istiyoruz. İstanbul'da üç yıl içinde, 5-6 business (iş) oteli yapmayı planlıyoruz. 

Bodrum Yalıkavak'ta denize sıfır arazimize de bir butik otel planlıyoruz. Mola'nın ikinci otelini buraya yapmayı düşünebiliriz." 


Posta


Geri Dön