26 / 04 / 2024

Sefa Sirmen: Yuvam İzmit’i yeniden hayata geçireceğiz!

Sefa Sirmen: Yuvam İzmit’i yeniden hayata geçireceğiz!

Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.




CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.



BÜYÜK PROJELER

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde sadece büyük projelerle uğrtaştığını belirten Sirmen, “Daha küçük projeleri Saraybahçe Belediyesi yapardı. Şimdi aramızda bir belediye kalmadı. Artık biz her konuda beraber çalışacağız. Tüm sıkıntıları birlikte çözeceğiz. Özellikle bayanlarla ilgili çok ciddi projelerimiz var. İşi evlerine götürüyoruz. Özellikle evden ayrılamayan kadınların evlerine iş görüreceğiz. Hangi işten anlıyorsa; dikiş, nakış, dantel, çiçek yapımı. Onları ücreti karşılığında kadınlara yaptıracağız. Kadınlar ev ekonomisine katkı sağlayacak. Bayanların imkanları yoksa özel kurslar açacağız” dedi.

 

ÜCRETSİZ EV

Sirmen, Yuvam İzmit’i yeniden hayata geçireceklerini ifade ederek, “Bu sayede çok cüzi ücretlerle insanların ev almalarının önünü açacağız. Hiç imkanı olmayan, hala kirada olan ya da kirasını ödeyemeyen vatandaşları belediyenin sosyal konutlarına davet edeceğiz. Hiç para ödemeden evde oturacaklar. Aile küçükse bir ya da iki odalı, büyükse daha büyük evlere alacağız. Bu sosyal konutlarımızda kira ödenmeyecek; tabii ki işleri düzelene kadar” dedi.




Kocaeli Manşet




Geri Dön