24 / 04 / 2024

Sefa Sirmen'in yeni projesi: Ener Liva - Yuvacık

Sefa Sirmen'in yeni projesi: Ener Liva - Yuvacık

İzmit siyasetinin önemli ismi Sefa Sirmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki siyasi hayal kırıklığının ardından iş dünyasında dev adımlarla ilerliyor. Sirmen'in yeni projesi Ener Liva -Yuvacık



İzmit siyasetinin önemli ismi Sefa Sirmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki siyasi hayal kırıklığının ardından iş dünyasında dev adımlarla ilerliyor. Köseköy'de Kasaba Projesi 'ni bitirdikten sonra, aynı bölgede Ener Yapı firmasıyla "Time Tower Residence" projesini ve Titanik Otel projesini sürdüren Sefa Sirmen, yine Ener Yapı firmasıyla birlikte Yuvacık'ta Ener Liva konutları projesini de başlattı. 


DOĞA İÇİNDE 115 DAİRE


Sefa Sirmen'in imzasını attığı "Ener Liva Yuvacık" projesi, Yuvacık bölgesinde, Paşadağı mevkiinde, Kemençe Meydanında hayata geçiriliyor. 


Projede (2+1), (3+1), (4+1), (5+1) tipi daireler ve bahçe dubleks evler bulunuyor. 

Site, her biri dört katlı, asansörlü 6 bloktan oluşacak. Ener Liva Evleri projesinde, 3 bloğun kaba inşaatları tamamlanma aşamasına geldi. Sitede, açık ve kapalı otopark, yüzme havuzu, sosyal tesis, güvenlik bulunacak. 


Yuvacık Paşa Dağı bölgesi, ilimizin son yıllarda en modern sitelerinin, konutlarının yapıldığı, doğal güzellikleri korunan, havası çok temiz bir bölge. Ener Liva -Yuvacık Evlerinin hemen bütün konutlarının İzmit Körfezi manzarası da bulunuyor. 


PAZARTESİ SATIŞ BAŞLIYOR


Ener Liva-Yuvacık Evleri şantiyesi girişinde tanıtım ve satış ofisi de kuruldu. 5 Ocak Pazartesi gününden itibaren konutların satışına başlanacak. Sefa Sirmen, sitedeki ilk 15 konutun satışında özel indirim uygulanacağını açıkladı. 2015 yılı sonunda , büyük olasılıkla ekim ayı başlarında sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen konutların peşin satış fiyatları 140 bin TL ile 260 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 25 peşinat ödenmesi halinde, kalan borç için yüzde 0.90 faiz oranlı banka kredisi de kullanılabilecek. 


Yuvacık Paşadağı mevkii Kemençe Meydanında yapımına başlanan Ener Liva konutları tamamlandığında böyle olacak (2+l)'den (5+l)'e kadar seçenekleri olan konutların peşin fiyatları 140-260 bin TL arasında değişiyor. Pazartesi gününden itibaren satışlara başlanacak. Konutların tapuları da hazır. 


ÜÇ BLOK ORTAYA ÇIKTI 


Ener Liva-Yuvacık evleri, Paşadağı mevkiinde İzmit'e sadece 8 dakika mesafede, mükemmel manzaralı bir konumda inşa ediliyor. Toplam 6 bloktan oluşan sitenin inşaatını Ener Yapı firması üstlendi. Sitedeki 6 bloktan 3'ünün kaba inşaatı bitmek üzere.


SİRMEN İMZASINI ATTI


İnşaat alanında yatırımlara hız veren Sefa Sirmen, Ener  Liva Projesine de imzasını attı. Sirmen, sitedeki 116 konu da inşa ediliyor. Toplam 6 bloktan oluşan sitenin inşaatını tun tamamının kısa sürede satılacağına inanıyor, "Burada yaşamak bir ayrıcalık olacak" dedi. 


Murat Yoldaş / Özgür Kocaeli




Geri Dön