16 / 04 / 2024

Sefaköy Fortis İstanbul teslimleri ne zaman?

 Sefaköy Fortis İstanbul teslimleri ne zaman?

Firma: Yiğit Group

Proje: Fortis İstanbul

Toplam 63 bin 185 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan Sefaköy Fortis İstanbul teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. Projede 391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor...



İnşaat çalışmalarına 2014 yılının sonunda başlanacak olan Sefaköy  Fortis İstanbul  teslimleri ne zaman sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Fortis İstanbul Sefaköy lokasyon olarak; Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede yükseliyor. 


Arsa alanı 9 bin 279 metrekare olarak belirlenen Fortis İstanbul projesi, toplam 63 bin 185 metrekare inşaat alanına sahip. Proje,  391 adet daire ve 18 adet dükkandan oluşuyor. 


 Sefaköy Fortis İstanbul teslimleri ne zaman?


5 bodrum katı + 15 katlı 3 bloktan oluşan Basın Ekpres Fortis İstanbul; açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Dairelerin alanlarını 45 metrekareden başlayıp, 120 metrekare kadar yükseldiği Sefaköy Fortis İstanbul teslimleri ne zaman sorusuna cevap olarak 2016 yılı deniliyor. 


Basın Ekpres Yolu üzerindeki Aslan Tır Garajı arazisinde hayata geçirilecek olan Basın Ekpres Fortis İstanbul projesi,  Yiğit Group  imzasıyla yaşama geçiriliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy'de, Basın Ekpres Yolu üzerinde konumlanan Sefaköy Fortis İstanbul teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının sonunda cevabı veriliyor. Projenin pazarlaması Servotel Corporation tarafından yapılacak. 



projeye sor



Geri Dön