19 / 04 / 2024

Seha Bahar Evleri'nin anahtarları teslim ediliyor!

Seha Bahar Evleri'nin anahtarları teslim ediliyor!

Seha Yapı, toplam 66 konuttan oluşan Bahar Evleri ile Kılıçarslan Mahallesi'ne yeni yaşamlar kazandırmaya devam ediyor. 3+1 dairelerden oluşan proje, alt kısmında bulunan 6 adet dükkan ile önemli bir ticaret merkezi de olacak.




Seha Bahar Evleri'nin anahtarlarını daire sahiplerine teslim eden Seha Yapı Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı H. Sancak Basa; "İşimizin en güzel yanlarından biri de ‘mutluluğun anahtarını’ dağıtıyor olmamız. Yeni yuvalarına taşınmanın heyecanını yaşayan, Seha Yapı'ya güvenip evlerinin tamamlanmasını sabırla bekleyen değerli müşterilerimize bize bu keyfi yaşattıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Seha Yapı olarak müşterilerimizi sürekli dinliyoruz, arzularını, şikayetlerini ve beklentilerini boşa çıkarmayacak yenilikçi işler üretiyoruz, onlara güven sunuyoruz" dedi.


Şehrin en büyük imarlı arsasında, 1000'den fazla konutun yer alacağı, bölgenin en prestijli karma projesinin alt yapı çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarının dile getiren H.Sancak Basa, mevcut yetenek ve başarılı kadrolarıyla geleceğe yönelik resimlerini belirlediklerini, Konyalıların kendilerini çok özel hissedecekleri projeler tasarlayarak Konya’yı farklı kılmak istediklerini, büyük projeleri ile birlikte Konya'yı marka şehir yapmayı hedeflediklerini söyledi. Basa, Seha Yapı ailesi olarak "Mutluluğun Anahtarını" elden ele dolaştırdıklarını da ifade etti.



Akit


Geri Dön