19 / 04 / 2024

Seha-Fuzul-Alzamil-Adese Ortaklığı Hoşdere projesinde imzalar atıldı!

Seha-Fuzul-Alzamil-Adese Ortaklığı Hoşdere projesinde imzalar atıldı!

Başakşehir’de bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalede; Fuzul Grup, Seha Yapı ve Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul tarafından oluşturulan konsorsiyumun kazandığı ihale hakkında son aşamaya gelindi ve imzalar atıldı.



Başakşehir Belediyesi tarafından Başakşehir’in merkezinde bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalede; Fuzul Grup, Seha Yapı ve Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul tarafından oluşturulan konsorsiyumun kazandığı ihale hakkında son aşamaya gelindi ve imzalar atıldı. 2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan karma projenin 2018 yılı içinde bitirilmesi planlanıyor.

 

1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları arasında tüm imza süreçleri tamamlandı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al- Zamil’in bir araya geldiği günün sonunda ihale ile ilgili tüm imzalar atıldı.


Şimdiden Başakşehir’in en büyük yaşam alanlarından biri olarak anılan projenin karma yapıda 1500 adet konut ve çok sayıda ticari üniteyi kapsaması planlanıyor. Başakşehir bölgesinin değerlenmesinde büyük rol oynayacak olan proje için titizlikle çalışmalar başladı. 4 ayrı firma tarafından mimari konsept projelerinin tamamlanmasının ardından seçilen proje ile 2016 yılının ilk yarısında inşaata başlanması öngörülüyor. 


Seha-Fuzul-Alzamil-Adese Ortaklığı Hoşdere'de konut yapacak!



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Başakşehir Belediyesi tarafından Başakşehir’in merkezinde bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihaleyi, Fuzul Grup, Seha Yapı ve Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul tarafından oluşturulan konsorsiyumun kazandı. İhalede son aşamaya gelinerek imzalar atıldı.2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan karma projenin 2018 yılı içinde bitirilmesi planlanıyor.


DEĞER KATACAK


1 milyar 42 milyon lira ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları arasında tüm imza süreçleri tamamlandı. Şimdiden Başakşehir’in en büyük yaşam alanlarından biri olarak anılan projenin karma yapıda bin 500 adet konut ve çok sayıda ticari üniteyi kapsaması planlanıyor. Başakşehir’in değerlenmesinde büyük rol oynayacak olan proje için çalışmalar başladı. 4 ayrı firma tarafından mimari konsept projelerinin tamamlanmasının ardından seçilen proje 2016 yılında başlayacak.

Star


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi;


1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları olan; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al- Zamil, Başakşehir Belediyesi’nde düzenlenen programda bir araya gelerek ihalenin imzalarını attılar.

1500 konut ve büyük bir ticari alan

Başakşehir’in en büyük yaşam alanlarından biri olacak projenin 1500 adet konut ve çok sayıda ticari alandan oluşması planlanıyor. Tüm süreçleri ortak girişim tarafından kurulan Asaf şirketince yürütülecek proje için şimdiden dört ayrı mimarlık ofisi konsept tasarımları oluşturmaya başladı. En beğenilen tasarımın uygulanacağı projenin, Botanik Park, Kent Meydanı, Sağlık Kent gibi devasa yaşam alanları ile son dönemin yükselen yıldızı olan Başakşehir’e değer katacak en prestijli ve en büyük karma konut projelerinden biri olması bekleniyor.

Türkiye’nin ilk kent meydanının hemen yanında

Yapılan imza töreninin ardından açıklama yapan İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, 2016 yılının ilk yarısında inşaatına başlamayı planladıkları projeyi, 2018 yılında tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. Atılan imzaların tüm taraflar için hayırlara vesile olmasını temenni eden Atila, “İstanbul’daki ilk karma konut projemiz olacak bu işi çok önemsiyor, projenin üzerine titriyoruz” dedi. Başakşehir’de yapımı devam eden Yeni Kent Meydanı’nın hemen yanında yükselecek projenin, bölgenin en büyük ve en prestijli işlerinden biri olacağını sözlerine ekleyen Atila, “Bilindiği gibi yapımı devam eden Yeni Kent Meydanı projesinin içerisinde 100 futbol sahası büyüklüğünde Botanik Park, Taksim’in iki katı büyüklüğünde kent meydanı, kongre ve sergi merkezlerinin yanı sıra Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi yer alıyor. Dolayısı ile projemizin, 24 saat canlı olacak bir sosyal yaşam alanının ortasında yer alacağını söyleyebiliriz. Tüm bunların yanında projemiz; 3. köprü ve 3. havalimanına olan yakınlığıyla ulaşım konusundaki avantajları ile metropol insanına hitap eden bir yaşam alanı olarak dikkat çekiyor” dedi.

15 dakikada Anadolu Yakası

Yapacakları projenin yanından Kuzey Marmara otoyoluna bağlantı yolunun geçtiğini ifade eden Atila, “Bölgedeki bağlantı yollarının tamamlanmasıyla, projenin sakinleri, İstanbul’un en büyük sorunlarından biri olan trafikten kurtulmuş olacaklar. Üçüncü havalimanına ve yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Anadolu yakasına transit ulaşabilecekler. Yapılan ölçümlemelere göre projemizin olduğu bölgeden çıkan bir araç, 15 dakikada Anadolu yakasında olabilecek” dedi.


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

1 MİLYAR 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları arasında tüm imza süreçleri tamamlandı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al-Zamil'in bir araya geldiği günün sonunda ihale ile ilgili tüm imzalar atıldı. 4 ayrı firma tarafından mimari konsept projelerinin tamamlanmasının ardından seçilen projeye 2016 yılında başlanacak. 

Yeni Akit


Haber Konya Pusula gazetesinde şöyle yer aldı:


Seha Yapı'nın Başakşehir Projesinde imzalar atıldı

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu ortak girişimin kazandığı Başakşehir'in merkezinde bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin imzaları atıldı. 

2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan karma projenin, 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları olan; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al- Zamil, Başakşehir Belediyesi'nde düzenlenen programda bir araya gelerek ihalenin imzalarını attılar. 

Başakşehir'in en büyük yaşam alanlarından biri olacak projenin 1500 adet konut ve çok sayıda ticari alandan oluşması planlanıyor. 

Pusula (Konya)





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Başakşehir'in merkezinde bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin imzalan atıldı. Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil, Fuzul Grup ve Seha Yapı, Başakşehir Belediyesi işbirliği ile bin 500 konutluk proje için start verdi. 

1500 KONUT OLACAK 
İhaleyi, Fuzul Grup, Seha Yapı ve Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul tarafından oluşturulan konsorsiyum kazanmıştı. 
2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan karma projenin, 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 1500 konut ve ticari alanlardan oluşacak proje için şimdiden dört ayrı mimarlık ofisi konsept tasarımları oluşturmaya başladı. 

1 MİLYARLIK PROJE 
1 milyar 42 milyon lira ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları olan; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, Fuzul Grup Yönetim Kumlu Başkanı Mahmut Akbal ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al- Zamil, Başakşehir Belediyesi'nde düzenlenen programda bir araya gelerek ihalenin imzalarını attılar. 

2016'DA BAŞLAYACAK 
Yapılan imza töreninin ardından açıklama yapan İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, 2016 yılmm ilk yarısında inşaatına başlamayı planladıkları projeyi, 2018 yılında tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. 

MEYDANIN YANINDA 
Atılan imzaların tüm taraflar için hayırlara vesile olmasını temenni eden Atila, "Başakşehir'de yapımı devam eden Yeni Kent Meydanı'nın yanında yükselecek proje, bölgenin en büyük ve en prestijli işlerinden biri olacak" dedi. 


Posta




Haber Rasyonel Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu ortak girişimin kazandığı Başakşehir' in merkezinde bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin imzaları atıldı. 2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan karma projenin, 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları olan; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al- Zamil, Başakşehir Belediyesi'nde düzenlenen programda bir araya gelerek ihalenin imzalarını attılar.  1500 konut ve büyük bir ticari alan Başakşehir'in en büyük yaşam alanlarından biri olacak projenin 1500 adet konut ve çok sayıda ticari alandan oluşması planlanıyor. Yapılan imza töreninin ardından açıklama yapan İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, 2016 yılının ilk yarısında inşaatına başlamayı planladıkları projeyi, 2018 yılında tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. Atılan imzaların tüm taraflar için hayırlara vesile olmasını temenni eden Atila, "İstanbul'daki ilk karma konut projemiz olacak bu işi çok önemsiyor, projenin üzerine titriyoruz"' dedi. Atila, yapacakları projenin yanından Kuzey Marmara otoyoluna bağlantı yolunun geçtiğini sözlerine ekledi. 

Rasyonel Haber 



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin imzalarını attı. 
İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu ortak girişimin 2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlaması planlanan karma projenin, 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Projenin 1500 adet konut ve çok sayıda ticari alandan oluşması planlanıyor. Tüm süreçleri ortak girişim tarafından kurulan Asaf şirketince yürütülecek çalışma için şimdiden dört ayrı mimarlık ofisi konsept tasarımları oluşturmaya başladı. 


Yeni Yüzyıl



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

İttifak Holdingin inşaat şirketi Seha Yapının da aralannda bulunduğu ortak girişimin kazandığı Başakşehir'in merkezinde bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin imzaları atıldı.
 

1500 KONUT YAPILACAK 


2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalanna başlanması planlanan karma projenin, 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşelıir ihalesinin taraflan olan; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İttifak Holding CEO'su Talıir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah Al- Zamil, Başakşehir Belediyesinde düzenlenen programda bir araya gelerek ihalenin imzalarını attılar. 

Başakşehir'in en büyük yaşam alanlarından biri olacak projenin 1500 adet konut ve çok sayıda ticari alandan oluşması planlanıyor. Tüm süreçleri ortak girişim tarafından kurulan Asaf şirketince yürütülecek proje için şimdiden dört ayrı mimarlık ofisi konsept tasarımları oluşturmaya başladı. En beğenilen tasarımın uygulanacağı projenin, Botanik Park, Kent Meydanı, Sağlık Kent gibi devasa yaşam alanlan ile son dönemin yükselen yıldızı olan Başakşehire değer katacak en prestijli ve en büyük karma konut projelerinden biri olması bekleniyor. 

İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, 2016 yılının ilk yansında inşaatına başlamayı planladıklan projeyi, 2018 yılında tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. 
Atılan imzaların tüm taraflar için hayırlara vesile olmasını temenni eden Atila, "İstanbul'daki ilk karma konut projemiz olacak bu işi çok önemsiyor, projenin üzerine titriyoruz" dedi.


Yeni Akit


Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında yer aldığı Başakşehir'deki 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin imzaları atıldı. 
2016 yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan karma projenin, 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan Başakşehir ihalesinin tarafları olan; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Al-Zamil Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamid Abdullah AlZamil, Başakşehir Belediyesi'nde düzenlenen programda bir araya gelerek ihalenin imzalarını attılar. 

BİN 500 KONUT
Başakşehir'in en büyük yaşam alanlarından biri olacak projenin bin 500 adet konut ve çok sayıda ticari alandan oluşması planlanıyor. Tüm süreçleri ortak girişim tarafından kurulan Asaf şirketince yürütülecek proje için şimdiden dört ayrı mimarlık ofisi konsept tasarımları oluşturmaya başladı. En beğenilen tasarımın uygulanacağı proje, Botanik Park, Kent Meydanı, Sağlık Kent gibi devasa yaşam alanları ile son dönemin yükselen yıldızı olan Başakşehir'e değer katacak en prestijli ve en büyük karma konut projelerinden biri olacak. 

2018'de bitmesi hedefleniyor İttifak Holding CEO'su Tahir Atila. 2016 yılının ilk yarısında inşaatına başlamayı planladıkları projeyi. 

2018 yılında tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. Atılan imzaların tüm taraflar için hayırlara vesile olmasını temenni eden Atila. "İstanbul'daki ilk karma konut projemiz olacak bu işi çok önemsiyor, projenin üzerine titriyoruz" dedi. Tahir Atila. Başakşehir'de yapımı devam eden Yeni Kent Meydanı'nın hemen yanında yükselecek projenin, bölgenin en büyük ve en prestijli işlerinden biri olacağını kaydetti. 

Yeni Şafak 

Geri Dön