18 / 04 / 2024

Seha Yapı Konya Kozağaç Bölgesi'nde yeni projeye başlıyor!

 Seha Yapı Konya Kozağaç Bölgesi'nde yeni projeye başlıyor!

İttifak Holding'in, inşaat sektöründeki güçlü markası Seha Yapı, İttifak Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin üst düzey yöneticilerine, aileleri ile birlikte geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi.



İftar programı, Kozağaç Bölgesi'nde yapımına başlanacak devasa projenin şantiye sahasında gerçekleştirildi. İftar programına katılan davetliler, yakında inşasına başlanacak projenin görsellerinin de yer aldığı, geceye özel olarak düzenlenen alanda ağırlandılar. Konuklar muhteşem Konya manzarasını izlerken kısa bir konuşma yapan Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, "Sadece Konya'da değil, Türkiye ölçeğinde de büyük ses getirecek projemizin, özellikle gecemize onur veren hanımefendiler tarafından ilgiyle karşılanması beni ve ekibimi çok mutlu etti. Sadece beklentilerinizi değil; özgün mimarisi, yaşam, aktivite ve çocuk oyun alanları, hatta ticari üniteleri ile beraber, hayallerinizi de gerçekleştireceğiniz benzersiz bir kent inşa edeceğiz" dedi. 


Yaknı bir gelecekte ihtişamlı bir kampanya ile projelerini duyulmaya başlayacaklarını, tüm Türkiye'nin bu proje ile birlikte Konya'yı daha iyi tanıyacağını belirten Lamci, "Bu tanıtım sürecinde siz değerli gönül elçilerimizin desteğini de göz ardı edemeyiz" diyerek teşekkürlerini sundu.


Konya Yenigün 


Geri Dön